Ons Etten-Leur Lokale Politieke Partij Open & Eerlijk voor een zorgzame maatschappij Afscheid Eric Menheere als raadslid

Gemeentepenning van Etten-Leur uit handen van burgemeester Marina Starmans

Voor inhoudelijke vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met onze fractie via info@ons-etten-leur.nl


Home > Pers > Persberichten > Afscheid Eric Menheere als raadslid
 

Afscheid Eric Menheere als raadslid

Gemeentepenning van Etten-Leur uit handen van burgemeester Marina Starmans

Eric Menheere Afscheid Raadslid Etten-Leur Burgemeester Marina Starmans ErepenningEtten-Leur, 23 januari 2024 - Eric Menheere nam vanavond in de raadsvergadering afscheid als raadslid. Hij ontving de gemeentepenning van de burgemeester, voor zijn verdiensten. Privé omstandigheden waren de aanleiding om voortijdig zijn ontslag in te dienen.

Eric is sinds 2018 raadslid geweest voor Ons Etten-Leur. Daarvoor was hij vier jaar burgerlid.

Eric: “Wonderlijk hoe het leven soms kan lopen en dat de tijd zo voorbij vliegt. Maar de kennis en ervaringen hebben veel bijgedragen bij mijn persoonlijke ontwikkeling en ik ben daar dankbaar voor. “
De expertise van Eric kwam vooral tot uiting bij het behandelen van de gemeenschappelijke regelingen. Het gebrek hebben van grip en sturing op deze onderwerpen was voor hem een belangrijk punt van aandacht. Ook alles rondom duurzaamheid en de energietransitie had zijn volle aandacht.

Eric, namens bestuur en fractie: bedankt voor al jouw politieke inzet de afgelopen jaren! En we zijn blij dat jij betrokken zult blijven bij Ons Etten-Leur, al is het dan wat meer op de achtergrond.

Eric, bedankt!

#ericmenheere #ettenleur #gemeenteraad #raadslid #onsettenleur #openeneerlijk #zorgzamemaatschappij

Contact