Ons Etten-Leur Lokale Politieke Partij Open & Eerlijk voor een zorgzame maatschappij Esmée Kroon nieuwste burgerlid Ons Etten-Leur

Jong politiek talent kiest bewust voor lokale partij

Voor inhoudelijke vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met onze fractie via info@ons-etten-leur.nl


Home > Pers > Persberichten > Esmée Kroon nieuwste burgerlid Ons Etten-Leur
 

Esmée Kroon nieuwste burgerlid Ons Etten-Leur

Jong politiek talent kiest bewust voor lokale partij

Esmée Kroon Burgerlid Ons Etten-LeurEtten-Leur, 6 februari 2023 – Tijdens de raadsvergadering van maandag 6 februari, is Esmée Kroon (23), benoemt als nieuwste burgerlid van Ons Etten-Leur. Esmée is een enthousiaste en actieve vrouw, die zich al op verschillende vlakken inzet voor met name jongeren en mensen met een beperking.

Fractievoorzitter Denise Huijbregts is erg blij met de nieuwe aanwinst. Met Esmée hebben we niet alleen een betrokken inwoner die zich in wil zetten voor Etten-Leur. Ze is ondanks haar jonge leeftijd (helaas) al ervaringsdeskundige op het gebied van de participatiewet en minimabeleid. Maar daardoor kan ze juist een goede vertaalslag maken tussen de praktijk, het beleid en de jongeren in Etten-Leur.

Esmée over haar keuze en benoeming: ik ben erg blij dat ik nu ook via de lokale politiek mijn kennis en ervaring kan inzetten voor de andere inwoners van Etten-leur. Op het gebied van jongerenbeleid, minima en participatie kunnen zaken wat mij betreft nog beter en ik wil me daar graag voor inzetten. Ons Etten-Leur staat ook voor een zorgzame maatschappij waarbij de mensen centraal staan en dat sluit goed bij mij aan.

Ik loop al een tijdje mee met de fractievergaderingen en als ik dan zie wat de andere raads- en burgerleden doen, kan ik niet wachten om ook zelf actief aan de slag te gaan. Ik heb er ontzettend veel zin in om de inwoners van Etten-Leur te mogen helpen bij de problemen en obstakels die ze tegenkomen


#esmeekroon #burgerlid #ettenleur #gemeenteraad #onsettenleur #openeneerlijk #zorgzamemaatschappij

Contact