Ons Etten-Leur Lokale Politieke Partij Open & Eerlijk voor een zorgzame maatschappij ijgenwys en Anders ontvangt bijdrage van bestuur Ons Etten-Leur

Bijdrage komt uitstekend van pas

Voor inhoudelijke vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met onze fractie via info@ons-etten-leur.nl


Home > Pers > Persberichten > ijgenwys en Anders ontvangt bijdrage van bestuur Ons Etten-Leur
 

ijgenwys en Anders ontvangt bijdrage van bestuur Ons Etten-Leur

Bijdrage komt uitstekend van pas

Bijdrage zorgzame maatschappij stichting ijgenwys en Anders Etten-Leur Op dinsdag 5 september 2023 heeft voorzitter Jos Trouwborst van Stichting ijgenwys en Anders een bijdrage van 500 euro mogen ontvangen van het bestuur van Ons Etten-Leur.

Uit handen van voorzitter Eric Verwijmeren, geflankeerd door bestuurslid Lia Boeren mocht hij een cheque in ontvangst nemen als bijdrage aan een zorgzame maatschappij.
Bijdrage zorgzame maatschappij stichting ijgenwys en Anders Etten-Leur

Voorzitter Jos Trouwborst was blij verrast toen hij vanuit het bestuur van Ons Etten-Leur de vraag kreeg of ze in aanmerking wilden komen voor een bijdrage. “We zijn altijd op zoek naar sponsoren en donateurs voor het bekostigen van activiteiten en het onderhoud van de gebouwen, maar we worden zelden zelf benaderd”.

Voorzitter Eric Verwijmeren hierover: als betrokken lokale politieke partij streven we op bestuurlijk vlak onze idealen na. Maar als vereniging in Etten-Leur dragen we ook op andere manieren bij om zelf die zorgzame maatschappij uit te dragen.

Zo zijn onze leden als vrijwilliger actief bij evenementen in Etten-Leur, hebben we in het verleden al geld ingezameld voor het Dierenasiel, Wensen voor de wensboom in Avoord en een crowdfundingactie tijdens de Havenfeesten.

Met onze ‘Bijdrage voor een zorgzame maatschappij’ kunnen we als vereniging verschillende initiatieven ondersteunen die ook een bijdrage leveren aan het maatschappelijk belang. Stichting ijgenwys en Anders hoort hier zeker bij.

ijgenwys en Anders geeft zinvolle dagbesteding ter ondersteuning van mantelzorgers om zelfstandigheid zo lang mogelijk te behouden aan mensen met een zorgvraag. Jos Trouwborst reageert enthousiast. “Met dit bedrag kunnen we de kosten voor het verduurzamen van ons gebouw deels betalen, dus dat komt uitstekend van pas.”

#ijgenwys #anders #ettenleur #bijdrage #onsettenleur #openeneerlijk #zorgzamemaatschappij

Contact