Ons Etten-Leur Lokale Politieke Partij Open & Eerlijk voor een zorgzame maatschappij Vacature Secretaris

"Zet je in voor anderen, samen met Ons"

Als lokale politieke partij zijn we altijd op zoek naar mensen die ons kunnen versterken om samen zorg te dragen voor anderen. Hoe meer diversiteit in een vereniging, bestuur of fractie, des te beter. Dat zorgt voor meerdere unieke invalshoeken, betere discussies en argumentaties en dus ook betere weloverwogen besluiten. Heb je tijd en zin om op vrijwillige basis bij ons ervaring op te doen, te leren wat het inhoudt om een politieke of bestuurlijke functie te vervullen? Reageer dan via secretariaat@ons-etten-leur.nl of kom langs op een van onze openbare fractie-avonden (zie agenda op onze homepage)


Home > Vacatures > Secretaris
 

Vacature secretaris (vrijwilliger)

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die Ons Etten-Leur verder willen helpen. Wil je opkomen voor de zwakkeren in de samenleving? Heb je een hart voor mensen, gecombineerd met een passie voor Etten-Leur? De drang om een vereniging verder te brengen en om mensen samen te laten werken? Dan is een bestuursfunctie bij Ons Etten-Leur misschien iets voor jou.

Omschrijving

De secretaris is onderdeel van het dagelijks bestuur van onze vereniging, samen met de voorzitter en penningmeester. Met daarnaast algemene bestuursleden, draag je samen zorg voor de organisatie van de vereniging.

Belangrijkste taken

• Je bent verantwoordelijk voor alle algemene inkomende post (fysiek en digitaal) via het secretariaat en een correcte afhandeling daarvan.
• Je bent aanspreekpunt voor alle externe partijen die contact opnemen met onze vereniging.
• Je bent verantwoordelijk voor het beheer van onze ledenadministratie en andere administratieve taken.
• Je bent verantwoordelijk voor de agenda en notulen van de bestuursvergaderingen.
• Je bent medeverantwoordelijk voor het organiseren van de algemene ledenvergaderingen (minimaal 2 per jaar) en het notuleren daarvan.
• Je bent medeverantwoordelijk voor de toekomstvisie van onze vereniging en alle acties die daar bij komen kijken.

Vereisten

Je bent sociaal
Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
Je kunt goed in een team werken
Je houdt van aanpakken

Procedure

Heb je interesse? Stuur dan een e-mail naar secretariaat@ons-etten-leur.nl met je motivatie. Ook voor aanvullende vragen over de functie en invulling daarvan.

Indien geschikt nodigen we je uit om een keer bij een bestuursvergadering aan te sluiten, om kennis te maken met de mensen en te laten zien hoe het er bij Ons Etten-Leur aan toe gaat.


Contact