Ons Etten-Leur Lokale Politieke Partij Open & Eerlijk voor een zorgzame maatschappij Ellis Snel

Bij Ons Etten-Leur staan we klaar voor de inwoners van Ons Etten-Leur. Heb je vragen, klachten, opmerkingen, tips of suggesties over wat er speelt in de straat, buurt of in de regio, laat het ons weten. Ons Etten-Leur biedt niet alleen een luisterend oor, maar gaat vervolgens ook met je commentaar aan de slag.

Alle leden van Ons Etten-Leur willen zorg dragen voor een beter en socialer Etten-Leur en dat kan niet anders dan door naar alle Etteleurenaren te luisteren. Wij houden van korte lijntjes en snel kunnen schakelen. We staan voor je klaar.


Home > Ons kent ons > Ellis Snel
 

Ellis SnelOver Ellis

Wat zijn enkele steekwoorden over jezelf?

Empathisch, zorgzaam, rechtvaardig en daadkrachtig

Waarom zit je in de politiek?

De reden dat ik de politiek in ben gegaan is dat ik met mijn sociale bewogenheid en het aantrekken van het welbevinden van mensen en minderheidsgroepen een brug kan bouwen tussen burger en politiek.

Wat zijn je politieke interessegebieden?

Het sociaal domein

Waarom zit je bij Ons Etten-Leur?

De reden dat ik voor Ons Etten-Leur heb gekozen is omdat het een plaatselijke partij is die hart heeft voor de gemeente etten-leur.

Contact

E-mail

ellis.snel@ons-etten-leur.nl

Persbericht 16-11-2021

Ellis Snel nieuwste burgerlid Ons Etten-Leur

Nieuw politiek talent kiest voor sociale lokale partij

Etten-Leur, 16 november 2021 Tijdens de raadsvergadering van 15 november, is Ellis Snel officieel door burgemeester De Vries benoemd tot burgerlid voor Ons Etten-Leur. Ellis is een bekende verschijning in Etten-Leur op het sociale vlak. Na haar studie sociaal pedagogisch medewerker heeft ze onder andere in de thuiszorg gewerkt, in de kinderopvang en (speciaal) onderwijs, met jong en oud. Daarnaast heeft ze 2 jaar terug de opleiding jongerencoach succesvol afgerond.

In de functie van burgerlid, kan ze zich ook inzetten om zaken op bestuurlijk niveau beter te regelen voor diegenen die het nodig hebben. Ellis hierover: “De reden dat ik de politiek in wil gaan is dat ik een brug wil bouwen tussen de inwoners en de politiek. Ik trek mij het welbevinden van mensen en minderheidsgroepen erg aan en hun stem wil ik graag vertegenwoordigen waar zij dat nodig hebben. Ik kan slecht tegen onrecht en ben een zorgzaam mens. Daar waar mogelijk koppel ik dat aan acties om zaken voor mensen te verbeteren”.

Fractievoorzitter Lia Boeren is blij met de nieuwe aanwinst. “Wij strijden als Ons Etten-Leur voor een zorgzame maatschappij en met Ellis hebben we iemand met een groot empathisch vermogen en het hart op de juiste plaats. Ze staat voor gelijkheid en koppelt dat ook nog eens aan daadkracht. Ze staat midden in de samenleving en heeft een luisterend oor voor iedereen uit alle lagen van de bevolking zonder aanzien des persoons. Dat past uitstekend bij onze partij.“

Ellis over haar benoeming: “Ik vind het nog wel een tikkeltje spannend om politiek aan de slag te gaan, maar vind het toch ook vooral erg leuk. De rode draad in mijn leven bij alles wat ik doe zijn mensen. Met mijn interesse voor het sociaal domein, bij een partij die hart heeft voor de gemeente Etten-Leur, ga ik me voor de volle honderd procent inzetten om onze inwoners te helpen.”

     
     

Contact