Ons Etten-Leur Lokale Politieke Partij Open & Eerlijk voor een zorgzame maatschappij Nathan Landman

Bij Ons Etten-Leur staan we klaar voor de inwoners van Ons Etten-Leur. Heb je vragen, klachten, opmerkingen, tips of suggesties over wat er speelt in de straat, buurt of in de regio, laat het ons weten. Ons Etten-Leur biedt niet alleen een luisterend oor, maar gaat vervolgens ook met je commentaar aan de slag.

Alle leden van Ons Etten-Leur willen zorg dragen voor een beter en socialer Etten-Leur en dat kan niet anders dan door naar alle Etteleurenaren te luisteren. Wij houden van korte lijntjes en snel kunnen schakelen. We staan voor je klaar.


Home > Ons kent ons > Nathan Landman
 

Nathan LandmanOver Nathan

Wat zijn enkele steekwoorden over jezelf?

Sociaal, betrokken, duidelijk, gedreven

Waarom zit je in de politiek?

Ik wil graag de schakel zijn tussen inwoners en de lokale politiek. Inwoners van Etten-Leur, dat zijn de mensen waar het om gaat. Ik wil graag daadwerkelijk beslissingen maken, die goed zijn voor de mens en Etten-Leur. Geen eindeloos gepraat, maar ook spijkers met koppen slaan.

Wat zijn je politieke interessegebieden?

 • Sociale aspecten; zorg, gezondheid, arbeidsmarkt, familie&gezin:
  Zorg (nazorg, geestelijke gezondheidszorg en alles in 1 oplossingen)
  Gezondheid van de mens
  Arbeidsmarkt - werkelozen, uitkeringen etc.
  Familie en gezin; kinderen die alles kunnen doen wat ze willen. Problemen bij scheidingen etc
 • Ondernemers
 • Multicultureliteit
 • Schoenmakershoek

Waarom zit je bij Ons Etten-Leur?

Ons Etten-Leur is een open, gezellige, sociale maar vooral eerlijke club mensen die maar één ding willen. Het beste voor de inwoners van Etten-Leur. En dat past bij mij.

Contact

E-mail
Mobiel

Adres
Postcode

Facebook
Instagram

nathan.landman@ons-etten-leur.nl
06 - 155 93 232

Kerkakker 23
4871 XZ Etten-Leur

https://www.facebook.com/profile.php?id=100009591935039
https://www.instagram.com/nathan_landman/

 

 

 

Persbericht 1-juni 2021

Nathan Landman nieuwste burgerlid Ons Etten-Leur

Nieuw politiek talent kiest voor lokale politieke partij

Etten-Leur, 1 juni 2021 Afgelopen week tijdens de raadsvergadering op 25 mei werd Nathan Landman officieel door de burgemeester benoemd tot burgerlid voor Ons Etten-Leur. Nathan woont met vriendin en kinderen in de Schoenmakershoek en is iemand met een duidelijke mening, gedreven en sociaal betrokken.

Hij wil graag de schakel zijn tussen inwoners en de politiek, waarbij goede beslissingen nemen voor mens en omgeving in Etten-Leur het doel is. Zonder onnodige oeverloze discussies, maar ook dingen daadwerkelijk doen.

Fractievoorzitter Lia Boeren is blij met de nieuwe aanwinst. “Wij zijn altijd op zoek naar nieuw politiek talent en denken dat met Nathan gevonden te hebben. Hij is jong met een gezonde werklust en biedt weer een extra nieuwe blik op de politieke onderwerpen die voorbijkomen. Daarmee vertegenwoordigen we een nog groter deel van onze inwoners.”

Nathan over zijn benoeming: “Ik ben super enthousiast om voor Ons Etten-Leur aan de slag te gaan. Ik heb bewust gekozen voor een lokale politieke partij, waarbij het zorgzame bij Ons Etten-Leur mij erg aansprak. Het is een open, gezellige, sociale maar vooral eerlijke club mensen die maar 1 ding willen, een zorgzame maatschappij voor de inwoners van Etten-Leur. Dat past bij mij en daar wil ik me voor inzetten.”

 


     
     

Contact