Ons Etten-Leur Lokale Politieke Partij Open & Eerlijk voor een zorgzame maatschappij Grootste kandidatenlijst in geschiedenis lokale partij

Ons Etten-Leur verrast met kieslijst van 35 personen

Pers is voor Ons Etten-Leur belangrijk, omdat dat een van de vele communicatiemiddelen is waarmee inwoners geïnformeerd kunnen worden over de lokale politiek, politieke partijen en hun standpunten. Bekijk hier de perscontacten voor leden van de pers, officiële persfoto's.

Daarnaast vindt u hier een overzicht van de officiële persberichten van Ons Etten-Leur, die zij regelmatig uitstuurt over politieke standpunten of acties in het kader van verkiezingscampagnes voor gemeenteraadsverkiezingen.


Home > Pers > Persberichten > Grootste kandidatenlijst in geschiedenis lokale partij
 
Nr 1 - Lia Boeren
 
Bjorn Vaarwerk Ons Etten-Leur
Nr 2 - Björn Vaarwerk
 
Denise Huijbregts Ons Etten-Leur
Nr 3 - Denise Huijbregts
 
Eric Menheere Ons Etten-Leur
Nr 4 - Eric Menheere
 
Jacqueline Trouw Burgerlid Ons Etten-Leur
Nr 5 - Jacqueline Trouw
 
Albert Braspenning Ons Etten-Leur
Nr 6 - Albert Braspenning
 
Bianca Bouma Ons Etten-Leur
Nr 7 - Bianca Bouma
 
Viktor van Thoor Ons Etten-Leur
Nr 8 - Viktor van Thoor
 
Eric Verwijmeren Ons Etten-Leur
Nr 9 - Eric Verwijmeren
 
Stan Marcinkowski Ons Etten-Leur
Nr 10 - Stan Marcinkowski
 
 

Grootste kandidatenlijst in geschiedenis lokale partij
Ons Etten-Leur verrast met kieslijst van 35 personen

Grootste kandidatenlijst Ons Etten-Leur gemeenteraadsverkiezingenEtten-Leur, 6 februari 2018 - Met de presentatie van maar liefst 35 kandidaten, heeft Ons Etten-Leur de kandidatenlijst voor de verkiezingen rond. Dat is een stijging van 59% ten opzichte van 2014 (22 kandidaten). Het is de grootste kandidatenlijst sinds haar oprichting en de grootste van alle politieke partijen in deze eeuw. Ons Etten-Leur geeft hiermee een duidelijk signaal af aan de inwoners van Etten-Leur voor de komende verkiezingen.

Lia Boeren is 2 weken geleden al gekozen als enige vrouwelijke lijsttrekker in Etten-Leur. In december vorig jaar gaven raadslid José Lockx en Hans Kilsdonk aan om te stoppen met de actieve politiek. Dit heeft ruimte gemaakt voor enkele nieuwkomers in de top van de lijst.

Björn Vaarwerk, huidig raadslid, is doorgeschoven naar plek 2, gevolgd door de nieuwe burgerleden Denise Huijbregts en Eric Menheere. Op plaats 5 en 6 staan twee oud burgerleden, Jacqueline Trouw en Albert Braspenning. De top 10 wordt verder gecompleteerd door nieuwelingen Bianca Bouma, Viktor van Thoor, Eric Verwijmeren en voormalig raadslid Stan Marcinkowski.

Met 18 mannen en 17 vrouwen op de lijst, is Ons Etten-Leur de enige partij met de meest representatieve verhouding mannen versus vrouwen. Lia Boeren zegt hier over: “Het is bewezen dat organisaties beter functioneren met een gezonde mix tussen mannen en vrouwen. Die mix hebben we niet alleen op het gebied van mannen en vrouwen, maar ook op het gebied van leeftijd en levenservaring. De gemiddelde leeftijd is 53,9 jaar. De jongste kandidaat is 34 en de oudste 87 jaar.

Al onze kandidaten hebben ondanks hun eigen levens, problemen en uitdagingen, altijd oog, tijd en aandacht voor een ander die het nodig heeft. Niemand is perfect en hoeft dat ook niet te zijn. Ondanks onze eigen beperkingen, blijven we ons hard maken voor de zaken die wij belangrijk vinden. Door onze eigen ervaringen en soms letterlijk persoonlijke strijd, weten we ook wat het betekent om te moeten strijden voor meer dan 43.000 inwoners.

Lijsttrekker Lia Boeren kijkt uit naar de komende verkiezingen: “1 mens kan maar zoveel doen, maar een groep mensen verschrikkelijk veel. We hebben een sterke, werklustige, sociale en maatschappelijk ingestelde groep. Hiermee blijven we ons inzetten om de omstandigheden in Etten-Leur voor iedereen zo optimaal mogelijk te laten zijn. Om iedereen een menswaardig bestaan te kunnen bezorgen en om samen met elkaar een zorgzame maatschappij te vormen.”

De volledige kieslijst

1) Lia Boeren
2) Björn Vaarwerk
3) Denise Huijbregts
4) Eric Menheere
5) Jacqueline Trouw
6) Albert Braspenning
7) Bianca Bouma
8) Viktor van Thoor
9) Eric Verwijmeren
10) Stan Marcinkowski
11) Margot de Regt
12) Divna Kalanja
13) Henk Huijbregts
14) Ellie van Twist
15) Gert-Jan van Agtmaal
16) Marlies Pruyssers
17) René Bouma
18) Corry Tak
19) Ruud Pruyssers
20) Rian Huijbregts
21) Frank van Steen
22) Ben Jansen
23) Bianca Kruis
24) René Verwijmeren
25) Jaschenka van Dokkum
26) Yde de Lange
27) Guus Niessen
28) Richard Hopstaken
29) Susanne van den Oever
30) Audrey Boeren
31) Wim van den Bemt
32) Toon Bastiaansen
33) Wilma Mulders
34) Hans Kilsdonk
35) José Lockx

 


Over Ons Etten-Leur
Ons Etten-Leur is een lokale politieke partij die als doel heeft om te zorgen voor een zo zorgzaam mogelijke maatschappij in de ruimste zin van het woord. Dat doet zij voor alle inwoners van Etten-Leur, door open en eerlijk politiek te bedrijven.

www.ons-etten-leur.nl
Voor meer info over Ons Etten-Leur, kunt u contact opnemen met Lia Boeren, info@ons-etten-leur.nl, 076-5038078
https://ww.facebook.com/onsetten-leur
http://www.twitter.com/onsetten-leurContact

 

Pers   Veelgestelde vragen