Ons Etten-Leur Lokale Politieke Partij Open & Eerlijk voor een zorgzame maatschappij Jacqueline Trouw

Bij Ons Etten-Leur staan we klaar voor de inwoners van Ons Etten-Leur. Heb je vragen, klachten, opmerkingen, tips of suggesties over wat er speelt in de straat, buurt of in de regio, laat het ons weten. Ons Etten-Leur biedt niet alleen een luisterend oor, maar gaat vervolgens ook met je commentaar aan de slag.

Alle leden van Ons Etten-Leur willen zorg dragen voor een beter en socialer Etten-Leur en dat kan niet anders dan door naar alle Etteleurenaren te luisteren. Wij houden van korte lijntjes en snel kunnen schakelen. We staan voor je klaar.


Home > Wie zijn wij? > Jacqueline Trouw
 

Jacqueline Trouw Burgerlid Secretaris Ons Etten-LeurOver Jacqueline

Wat zijn enkele steekwoorden over jezelf?

Positief, sociaal, betrokken, nieuwsgierig, bescheiden

Waarom zit je in de politiek?

Lokale politiek is ontzettend interessant; het reilen en zeilen van de mooie gemeente waarin we wonen is van dichtbij te volgen en waar nodig bij te sturen.

Wat zijn je politieke interessegebieden?

Ruimtelijke en maatschappelijke zaken

Waarom zit je bij Ons Etten-Leur?

Een lokale partij heeft sowieso mijn voorkeur (onafhankelijkheid). Wat Ons Etten-Leur een fijne partij maakt is dat we zo toegankelijk zijn. Open, eerlijk en integer. Dat we niet zo groot zijn helpt ook wel mee, al zouden we natuurlijk nog wel wat mogen groeien. Dan kunnen we uiteindelijk meer bereiken.

Wat zijn je bestuurlijke taken?

Ik was tot juli 2015 interim-secretaris

E-mail
Telefoon

jacqueline.trouw@ons-etten-leur.nl
06 – 13 44 15 40

 


Contact