Ons Etten-Leur Lokale Politieke Partij Open & Eerlijk voor een zorgzame maatschappij Denise Huijbregts

Bij Ons Etten-Leur staan we klaar voor de inwoners van Ons Etten-Leur. Heb je vragen, klachten, opmerkingen, tips of suggesties over wat er speelt in de straat, buurt of in de regio, laat het ons weten. Ons Etten-Leur biedt niet alleen een luisterend oor, maar gaat vervolgens ook met je commentaar aan de slag.

Alle leden van Ons Etten-Leur willen zorg dragen voor een beter en socialer Etten-Leur en dat kan niet anders dan door naar alle Etteleurenaren te luisteren. Wij houden van korte lijntjes en snel kunnen schakelen. We staan voor je klaar.


Home > Wie zijn wij? > Denise Huijbregts

 

Denise Huijbregts Burgerlid Ons Etten-LeurOver Denise

Wat zijn enkele steekwoorden over jezelf?

Open, eerlijk, sociaal

Waarom zit je in de politiek?

Ik wil proberen ogen te openen en visies te veranderen. Het zou fijn zijn als we visies meer menselijk kunnen krijgen en meer gebaseerd op de realiteit door met mensen in gesprek te gaan.

Wat zijn je politieke interessegebieden?

Sociaal domein

Waarom zit je bij Ons Etten-Leur?

Open en eerlijk past bij mij. Het hulp bieden aan de inwoners is wat ik zo mooi vind aan deze partij. Geen nonsens gewoon helpen waar het kan is wat mij aantrekt. Ons Etten-Leur staat echt voor de mens heel oprecht en puur zonder poppenkast of dubbele agenda.

Een partij echt voor de inwoners van Etten-Leur.

Contact

E-mail
Telefoon
Facebook
Twitter

Adres
Postcode

denise.huijbregts@ons-etten-leur.nl
06 - 41 79 00 42
https://www.facebook.com/dhuybregts

Pianohof 73
4876 VL Etten-Leur

 

Wij staan voor zorg op maat.

Passend en compleet afgestemd op de mens die welke vorm van zorg dan ook nodig heeft. Dit zoveel mogelijk in samenspraak met de zorgbehoevende en / of zijn omgeving. Er moet goed geluisterd worden naar de behoeften. Daar moet naar gehandeld worden.

Kwaliteit staat voorop.

Betere samenwerking met ouders en professionals en bredere samenwerking tussen organisaties. Het gezin moet centraal staan.


Het kind en zijn ontwikkelingen horen centraal te staan in het onderwijs.

Ieder kind is uniek en heeft een eigen ontwikkelingstempo dat wij moeten respecteren. Zij moeten ondersteund worden in hun talenten en kind kunnen zijn. Ontspanning en veilig voelen is veel belangrijker dan prestaties.

Meer aandacht voor- en luisteren naar de jeugd.

Meer ruimte bieden voor uitgaansgelegenheden binnen Etten-Leur zodat de jeugd hun vertier niet hoeft te zoeken buiten Etten-Leur. Meer vrijheid bieden zonder dat er van alles opgelegd wordt.

     
     

Contact