Ons Etten-Leur Lokale Politieke Partij Open & Eerlijk voor een zorgzame maatschappij Albert Braspenning

Bij Ons Etten-Leur staan we klaar voor de inwoners van Ons Etten-Leur. Heb je vragen, klachten, opmerkingen, tips of suggesties over wat er speelt in de straat, buurt of in de regio, laat het ons weten. Ons Etten-Leur biedt niet alleen een luisterend oor, maar gaat vervolgens ook met je commentaar aan de slag.

Alle leden van Ons Etten-Leur willen zorg dragen voor een beter en socialer Etten-Leur en dat kan niet anders dan door naar alle Etteleurenaren te luisteren. Wij houden van korte lijntjes en snel kunnen schakelen. We staan voor je klaar.


Home > Ons kent ons > Albert Braspenning
 

Albert Braspenning Voorzitter Ons Etten-LeurOver Albert

Wat zijn enkele steekwoorden over jezelf?

Voorzitter, oud-burgerlid

Waarom zit je in de politiek?

Proberen een stukje bij te dragen voor de gemeenschap in Etten-Leur

Wat zijn je politieke interessegebieden?

Sociaal vlak, cultuur, veiligheid

Waarom zit je bij Ons Etten-Leur?

Ik hou van open en eerlijk en vertaalbaar

Contact

E-mail

Facebook

Adres
Postcode

voorzitter@ons-etten-leur.nl

https://www.facebook.com/albert.braspenning.3

Europalaan 55
4872 AJ Etten-Leur


Bericht van de voorzitter
Albert Braspenning nieuwe voorzitter Ons Etten-Leur

Albert Braspenning Voorzitter Ons Etten-LeurBeste inwoners van Etten-Leur,

Voor degenen die me nog niet kennen, zal ik me even voorstellen.

Mijn naam is Albert Braspenning, geboren en woonachtig in Etten-Leur, al 55 jaar. In 2011 heb ik me aangesloten bij de lokale politieke partij Ons Etten-Leur. In eerste instantie als ondersteunend lid om aan de politiek te ruiken. De afgelopen 5 jaar heb ik me ingezet voor de bewoners van Etten-Leur, als burgerlid.

Sinds medio mei dit jaar, heb ik mijn burgerlidmaatschap afgestaan aan een nieuw aanstormend talent binnen Ons Etten-Leur. Dit omdat ik het ondersteunend raadswerk niet langer kon combineren met mijn reguliere werkzaamheden. Daarnaast ben ik de mening toegedaan dat de inwoners van Etten-Leur 100% inzet mogen verwachten, van zowel raads- als burgerleden.

Sinds juli ben ik achter de schermen actief als voorzitter van Ons Etten-Leur. Dit is een nieuwe uitdaging, waarin ik betrokken blijf bij het wel en wee van onze mooie gemeente. Met de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 in het vooruitzicht, zijn wij hard aan het werk. Enerzijds om een open en eerlijk partijprogramma aan u te kunnen aanbieden. Daarnaast willen we een sterke kieslijst presenteren van mensen, die zich de komende periode in gaan zetten voor uw belangen.

Wij staan voor een zorgzame maatschappij, met transparante en heldere afspraken. Het menselijke en sociale aspect zullen wij nooit uit het oog verliezen.

Wat als bestuur ook onze focus heeft de komende periode, is de inwoners binnen onze gemeente meer bij de politiek te betrekken. We willen ze graag inspireren om deel te nemen aan het politieke debat.

De maand december heeft zijn intrede gedaan en we stevenen af op de feestdagen en het nieuwe jaar 2018. Dit is toch altijd weer een moment voor extra aandacht voor je naasten en dierbaren en voor onze medemens die deze periode wellicht heel anders beleeft.

Namens Ons Etten-Leur wens ik u fijne feestdagen, veel geluk en bovenal veel gezondheid toe voor 2018.

Handtekening Albert Braspenning Voorzitter Ons Etten-Leur

Albert Braspenning
Voorzitter Ons Etten-Leur

     
     

Contact