Ons Etten-Leur Lokale Politieke Partij Open & Eerlijk voor een zorgzame maatschappij Eric Verwijmeren

Bij Ons Etten-Leur staan we klaar voor de inwoners van Ons Etten-Leur. Heb je vragen, klachten, opmerkingen, tips of suggesties over wat er speelt in de straat, buurt of in de regio, laat het ons weten. Ons Etten-Leur biedt niet alleen een luisterend oor, maar gaat vervolgens ook met je commentaar aan de slag.

Alle leden van Ons Etten-Leur willen zorg dragen voor een beter en socialer Etten-Leur en dat kan niet anders dan door naar alle Etteleurenaren te luisteren. Wij houden van korte lijntjes en snel kunnen schakelen. We staan voor je klaar.


Home > Wie zijn wij? > Eric Verwijmeren
 

Eric Verwijmeren raadslid Ons Etten-LeurOver Eric

Wat zijn ekele steekwoorden over jezelf?

Luisteren, doener, brede interesse, hekel aan onrecht, creatief

Waarom zit je in de politiek?

Etten-Leur is een mooie gemeente en dat moeten we zo proberen te houden. Niet alleen door zuinig te zijn op historische waarden, maar zeker ook zuinig zijn op al haar inwoners.

Iedereen moet mee kunnen doen en iedereen moet het hier fijn kunnen hebben. Natuurlijk is het een onmogelijke opgave om het iedereen naar de zin te maken, maar ik wil er graag mijn schouders onder zetten om deze gedachte zo dicht mogelijk te benaderen.

Wat zijn je politieke interessegebieden

Eigenlijk is dit een lastige vraag omdat ik een brede interesse heb, maar de aandachtsgebieden financiën en ruimtelijke ontwikkeling spreken mij zeer zeker aan.

Waarom zit je bij Ons Etten-Leur?

Ons Etten-Leur is een partij die het hart op de tong heeft. Ze staan ergens voor. In het verleden is al meermaals gebleken dat de standvastigheid van de partij tot mooie resultaten voor de inwoners kan leiden, ook al staan ze in het begin soms alleen omdat andere partijen eerst nog aan de ideeën moeten wennen.

Contact

E-mail
Telefoon
Facebook

Adres
Postcode

eric.verwijmeren@ons-etten-leur.nl
06 53 83 82 39
www.facebook.com/eric.verwijmeren.9

Stijn Streuvelslaan 2
4873 EB Etten-Leur

 

     
     

Contact