Ons Etten-Leur Lokale Politieke Partij Open & Eerlijk voor een zorgzame maatschappij Persberichten

Bridgeclubs Etten-Leur ontvangen gratis speelkaarten

Pers is voor Ons Etten-Leur belangrijk, omdat dat een van de vele communicatiemiddelen is waarmee inwoners geïnformeerd kunnen worden over de lokale politiek, politieke partijen en hun standpunten. Bekijk hier de perscontacten voor leden van de pers, officiële persfoto's.

Daarnaast vindt u hier een overzicht van de officiële persberichten van Ons Etten-Leur, die zij regelmatig uitstuurt over politieke standpunten of acties in het kader van verkiezingscampagnes voor gemeenteraadsverkiezingen.


Home > Pers > Persberichten > Bridgeclubs Etten-Leur ontvangen gratis speelkaarten
 

Bridgeclubs Etten-Leur ontvangen gratis speelkaarten
Ons Etten-Leur steunt lokaal verenigingsleven

Bridgekaarten 't Strooienhuis Ons Genoegen
De heren Carlo Eversdijk ('t Strooienhuis , inks) en Cees Adamse (Ons Genoegen, rechts) ontvangen van Lia Boeren de bridgekaarten

Etten-Leur, 14 januari 2014 - Alle bridgeclubs in Etten-Leur hebben de afgelopen dagen nieuwe speelkaarten ontvangen of krijgen deze nog uitgereikt de komende dagen. De gift is afkomstig van Ons Etten-Leur, die hiermee aandacht wil besteden aan de kleinere sportclubs en het verenigingsleven in Etten-Leur.

Fractievoorzitster Lia Boeren van Ons Etten-Leur: “Vaak zijn het de voetbal-, hockey- of tennisclubs die in de politieke belangstelling staan. Terecht, want heel veel mensen uit Etten-Leur zijn lid van deze verenigingen. Maar wij hebben ook oog en aandacht voor andere sport- en gezelligheidsverenigingen in Etten-Leur, die niet altijd evenveel media- en sponsoraandacht krijgen.”

“Een bloeiend lokaal verenigingsleven, bevordert het sociale gevoel onder de mensen. Omdat er op allerlei manieren gekaart kan worden en bridge een spel is voor jong en oud, vonden wij het leuk om op deze manier daar aandacht aan te besteden. We hebben alle bridgeclubs in Etten-Leur voorzien van nieuwe speelkaarten met het logo van Ons Etten-Leur op de achterzijde”.

Naast de vele thuisbridgers, spelen de grotere en officiële bridgeclubs in klassieke en karakteristieke panden in Etten-Leur zoals De Panfluit, De Appelgaarde, Het Turfschip Etten-Leur, Nieuwe Nobelaer, Ut Praotuis, het Trivium hotel &spa en Café ‘t Strooienhuis.

Carlo Eversdijk van Café ’t Strooienhuis aan de Hoevenseweg 48: “’Café ’t Strooienhuis is een pleisterplaats voor allerlei soorten verenigingen. Wij hebben hier iedere woensdagmiddag bridgeclub Ons Genoegen te gast, die met 78 leden tot de grotere clubs van Etten-Leur behoren. Dat levert ontzettend veel gezelligheid en aanspraak op bij al onze bezoekers. In onze nieuw verbouwde zaal hebben we nog ruimte voor meer bridge- of andere clubs en ondersteunen daarom ook deze leuke actie van Ons Etten-Leur”

Laura van der Linden van Het Turfschip Etten-Leur vult aan: “Wat veel mensen niet weten is dat de bridgeclubs bij Het Turfschip gratis gebruik mogen maken van de ruimtes om te spelen. Wij vinden dit een leuke actie van Ons Etten-Leur om te ondersteunen, want ook Het Turfschip Etten-Leur draagt de diversiteit van het verenigingsleven in Etten-Leur een warm hart toe. Nieuwe verenigingen zijn bij ons altijd van harte welkom”.

Mevrouw Riet van de Schilde, voorzitster van bridgeclub Tanaka, wiens leden op donderdagochtend bridgen, is blij met de spontane actie. Zij vertelt: “We zijn niet de grootste club en hebben nog ruimte voor nieuwe leden, maar het vervangen van kaarten is ook voor ons best een dure aangelegenheid. Daarom zijn we blij met iedere financiële bijdrage. Of in het geval van Ons Etten-Leur, met gesponsorde kaarten. Het is nog nooit eerder voorgekomen dat we een dergelijk aanbod hebben gehad. Het is leuk om te zien dat ook een lokale politieke partij in Etten-Leur aandacht heeft voor de grote groep bridgers die de gemeente rijk is “.

Thony Den Braber is lid van de ‘Nieuwe Nobelaer Musketiers’, een initiatief van werknemers van Nieuwe Nobelaer die op persoonlijke titel geld inzamelen en goede doelen ondersteunen. Hij zegt “We hebben al verschillende goede doelen ondersteund de afgelopen jaren, maar we willen ons de komende tijd meer richten op kunst- en cultuurprojecten en activiteiten die wat meer binding hebben met Etten-Leur. De actie van Ons Etten-Leur sluit daar perfect bij aan. Wij horen de laatste tijd vanuit verschillende hoeken dat het moeilijk is voor verenigingen en clubs om financieel gezien de eindjes aan elkaar te knopen. Wij willen graag een extra steuntje in de rug zijn en leveren dan ook graag een bijdrage aan de actie van Ons Etten-Leur met betrekking tot gratis bridgekaarten”.


Meer nieuws over Ons Etten-Leur, lees ook

Vind gouden hart en win bruidsarrangement in Superior Suite t.w.v. 324,50!
Ons Etten-Leur heeft hart voor Etten-Leur en deelt gratis chocolade cadeautjes uit met verborgen prijzen

Sterkste kandidatenlijst ooit voor Ons Etten-Leur
Meest waarheidsgetrouwe afspiegeling inwoners Etten-Leur verenigd in 1 lijst

Bridgeclubs Etten-Leur ontvangen gratis speelkaarten
Ons Etten-Leur steunt lokaal verenigingsleven

Enige vrouwelijke lijsttrekker in heel Etten-Leur
Lia Boeren gekozen tot lijsttrekker van Ons Etten-Leur

Ons Etten-Leur haalt € 225,32 op voor de wensen van de bewoners van Avoord
Uitreiking cheque tijdens workshop cupcakes versieren

Vrijwilligers Ons Etten-Leur verzorgen gratis workshop cupcakes versieren
Heerlijkheid duurt het langst - Workshop cupcakes versieren Kloostergaard

Ons Etten-Leur haalt € 640,90 op voor inrichting dierenasiel
Hulp Sint & Piet betaalt zich letterlijk uit

Sinterklaas denkt ook aan huisdieren
Ons Etten-Leur start actie voor dierenasiel met hulp van Sint & Piet


Over Ons Etten-Leur
Ons Etten-Leur is een lokale politieke partij die als doel heeft om te zorgen voor een zo zorgzaam mogelijke maatschappij in de ruimste zin van het woord. Dat doet zij voor alle inwoners van Etten-Leur, door open en eerlijk politiek te bedrijven.
www.ons-etten-leur.nl
Voor meer info over Ons Etten-Leur of deze actie, kunt u contact opnemen met mevrouw Lia Boeren, info@ons-etten-leur.nl, 076-5038078
www.facebook.com/onsettenleur
www.twitter.com/onsettenleur


Over Café ‘t Strooienhuis
Het Strooienhuis is een van de oudste horecazaken in Etten-Leur, waarvan de geschiedenis zeker teruggaat tot 1740. Een echt plattelandscafé voor boeren en buitenlui. De KPJ is er thuis, net als de biljartvereniging die de naam van het café draagt en die samen met BV 'Het Mag Geen Naam Hebben' het groene laken bespeelt. Blaaskapel Simpelfonie deelt de zaal met de bridgers van 'Ons Genoegen', de linedancers van de 'Cross Road Dancers' en de 40 leden van het Variakoor. De Platvissers vergaderen er voor het hengelen. ‘t Strooienhuis is een ideale locatie voor verenigingen, maar ook feesten en partijen of een gezellig bakje koffie tijdens het wandelen of fietsen.
http://www.strooienhuis.com
Voor meer info over Café ‘t Strooienhuis, kunt u contact opnemen met de heer Carlo Eversdijk, strooienhuis@hotmail.com, 0165 502 373


Over Het Turfschip Etten-Leur
Het Turfschip Etten-Leur is een inspirerende en perfect verzorgde locatie voor vergaderingen, congressen, trainingen, bedrijfsfeesten of groepsdiners. Met 13 multifunctionele vergaderzalen voorzien van alle faciliteiten, catering en onze medewerkers kunnen we van al uw evenementen een succes maken. Daarnaast kunt u in het restaurant, wat woensdag tot en met zondag geopend is, gezellig met gezin, familie of vrienden komen lunchen of dineren.
http://www.hetturfschip.com
Voor meer info over Het Turfschip, kunt u contact opnemen met Laura van der Linden, info@hetturfschip.com, 076 501 31 45
https://www.facebook.com/hetturfschip


Over Bridgeclub Tanaka
Bridgeclub Tanaka speelt iedere donderdagochtend in het gebouw van tafeltennisvereniging Tanaka (Van Genkstraat 20, 4871 XA Etten-Leur ). Bent u geïnteresseerd om de edele kunst van het bridgen onder de knie te krijgen, kom dan gerust eens vrijblijvend kijken.
Voor meer info over bridgeclub Tanaka, kunt u contact opnemen met mevrouw Riet van de Schilde, 0165 – 503 111


Over Nieuwe Nobelaer Musketiers
NN Musketiers is geen op zichzelf staand bedrijf, maar een initiatief van medewerkers van Nieuwe Nobeler met als doel zich in te zetten voor het behoud en ondersteuning van kunst- en cultuurprojecten en activiteiten die door bezuinigingen van de lokale overheid en / of het uitblijven van giften van derden moeite hebben met het financieren uit eigen middelen. Zo is er de afgelopen jaren onder andere een bijdrage geleverd aan het koersbal en de gehandicaptenmiddag in Nieuwe Nobelaer.
Voor meer info over Nieuwe Nobelaer Musketiers, kunt u contact opnemen met de heer Thony den Braber, nn.musketiers@nieuwenobelaer.nl, 076 504 52 42Contact

 

Pers   Veelgestelde vragen