Ons Etten-Leur Lokale Politieke Partij Open & Eerlijk voor een zorgzame maatschappij Persberichten

Ons Etten-Leur haalt € 225,32 op voor de wensen van de bewoners van Avoord

Pers is voor Ons Etten-Leur belangrijk, omdat dat een van de vele communicatiemiddelen is waarmee inwoners geïnformeerd kunnen worden over de lokale politiek, politieke partijen en hun standpunten. Bekijk hier de perscontacten voor leden van de pers, officiële persfoto's.

Daarnaast vindt u hier een overzicht van de officiële persberichten van Ons Etten-Leur, die zij regelmatig uitstuurt over politieke standpunten of acties in het kader van verkiezingscampagnes voor gemeenteraadsverkiezingen.


Home > Pers > Persberichten > Ons Etten-Leur haalt € 225,32 op voor de wensen van de bewoners van Avoord
 

Ons Etten-Leur haalt € 225,32 op voor de wensen van de bewoners van Avoord
Uitreiking cheque tijdens workshop cupcakes versieren

UItreiking cheque wensboom avoord workshop cupcakes versierenEtten-Leur, 6 januari 2013 - Tijdens de workshop cupcakes versieren in Koostergaard afgelopen zondag 5 januari, heeft Lia Boeren namens Ons Etten-Leur een bedrag van € 225,32 overhandigd aan Agnes Schul van Avoord. Dit bedrag is bedoeld om de wensen van de bewoners van Avoord, die op de wensboom aangegeven kunnen worden, in vervulling te laten gaan. Daarnaast werden ook de contactgegevens overhandigd van 4 partijen, die aangegeven hebben om een rol te willen spelen in de vervulling van 5 wensen.

Fractievoorzitster Lia Boeren: “De zorg, vrijwilligers, mantelzorgers senioren, het zijn allemaal terreinen waarop veel gebeurd, waarbij het de vraag is, nu van mensen verwacht gaat worden zelfredzaam te zijn, of het de goede kant op gaat. Niet iedereen heeft een mantelzorger of vrijwilliger ter beschikking. En ook aan de tijd die men kan vragen van vrijwilligers en mantelzorgers zit een grens.”

“Wij zijn als lokale partij vrijwilligers geweest voor onze senioren en hebben dit door middel van 2 leuke acties tot stand gebracht om daar het goede voorbeeld bij te geven. Vrijwilligerswerk is ontzettend dankbaar werk, dat bleek wel tijdens en na de workshop met alle positieve reacties. Dat we daarnaast ook een financiële bijdrage kunnen leveren aan de wensen uit de wensboom, is met name te danken aan de vrijgevigheid van de inwoners van Etten-Leur, die ook de senioren die hier wonen niet vergeten”.

Agnes Schul, activiteitenbegeleidster van Avoord reageert: “We zijn enorm blij met het bedrag, maar ook met het aanbod van partijen om al wensen in vervulling te laten gaan. Dit hadden we niet verwacht. De workshop cupcakes versieren was voor veel bewoners en gasten al een geslaagde middag, maar om in decoratietermen te blijven, dit is de slagroom op de taart. We danken Ons Etten-Leur voor hun inzet voor de senioren van Etten-Leur”.

De gratis workshop werd mede mogelijk gemaakt door The CakeXclusive Shop. Eigenaar Kees Spruijt: “We zijn met onze taartenwinkel aan Dreef 2 nog maar relatief kort geopend in Etten-Leur, maar toen we benaderd werden om mee te werken aan deze actie hebben we geen moment geaarzeld. Niet alleen omdat cupcakes, taarten en popcakes onze passie is, maar ook omdat we het doel van harte ondersteunen. Ook in onze workshop ruimte zien we deelnemers van jong tot oud en senioren beleven zeker zoveel plezier aan het versieren van cupcakes en taarten als de jongere generaties.”


Meer nieuws over Ons Etten-Leur, lees ook

Vind gouden hart en win bruidsarrangement in Superior Suite t.w.v. 324,50!
Ons Etten-Leur heeft hart voor Etten-Leur en deelt gratis chocolade cadeautjes uit met verborgen prijzen

Sterkste kandidatenlijst ooit voor Ons Etten-Leur
Meest waarheidsgetrouwe afspiegeling inwoners Etten-Leur verenigd in 1 lijst

Bridgeclubs Etten-Leur ontvangen gratis speelkaarten
Ons Etten-Leur steunt lokaal verenigingsleven

Enige vrouwelijke lijsttrekker in heel Etten-Leur
Lia Boeren gekozen tot lijsttrekker van Ons Etten-Leur

Ons Etten-Leur haalt € 225,32 op voor de wensen van de bewoners van Avoord
Uitreiking cheque tijdens workshop cupcakes versieren

Vrijwilligers Ons Etten-Leur verzorgen gratis workshop cupcakes versieren
Heerlijkheid duurt het langst - Workshop cupcakes versieren Kloostergaard

Ons Etten-Leur haalt € 640,90 op voor inrichting dierenasiel
Hulp Sint & Piet betaalt zich letterlijk uit

Sinterklaas denkt ook aan huisdieren
Ons Etten-Leur start actie voor dierenasiel met hulp van Sint & Piet


Over Avoord Zorg & Wonen
Avoord Zorg en Wonen is arrangeur van welzijn, zorg en wonen en biedt op kleinschalige wijze moderne ouderenzorg in Noord-Brabant. In onze locaties in de gemeenten Etten-Leur en Zundert, maar ook aan huis, hanteren we een mensgerichte aanpak, waarbij de ontmoeting met de ander centraal staat. Avoord Zorg en Wonen staat voor het behoud van zelfrespect. We stimuleren onze cliënten om zoveel en zo lang mogelijk naar eigen inzicht en draagkracht de dagelijkse beslissingen te nemen. Zo behoudt iedereen zelfstandigheid, keuzevrijheid en privacy. Samen waarborgen we kwaliteit van leven.

http://www.avoord.nl
Voor meer info over Avoord kunt u contact opnemen via info@avoord.nl, 076-532 51 00

Over CakeXclusive
CakeXclusive levert exclusieve grondstoffen voor exclusieve taarten. In The CakeXclusive Shop in Etten-Leur aan Dreef 2 verkoopt zij niet alleen ingrediënten en mixen voor taarten, cupcakes en popcakes, maar ook hulpmiddelen en accessoires voor hobbyisten en amateur taartenmakers, maar ook taartenmakers die het maken van taarten tot hun beroep hebben gemaakt. Tevens is er de mogelijkheid om workshops te volgen in de gezellige en sfeervolle winkel in Etten-Leur. Meerwaarde in de winkel is een persoonlijk advies op het gebied van bakken en decoreren.

http://www.cakexclusive.nl
Voor meer info over The CakeXclusive Shop kunt u contact opnemen met de winkel:
info@cakexclusive.nl, 084-8706898
https://www.facebook.com/tendettenleur

Over Ons Etten-Leur
Ons Etten-Leur is een lokale politieke partij die als doel heeft om te zorgen voor een zo zorgzaam mogelijke maatschappij in de ruimste zin van het woord. Dat doet zij voor alle inwoners van Etten-Leur, door open en eerlijk politiek te bedrijven.

www.ons-etten-leur.nl
Voor meer info over Ons Etten-Leur of deze actie, kunt u contact opnemen met Lia Boeren, info@ons-etten-leur.nl, 076-5038078
https://ww.facebook.com/onsetten-leurContact

 

Pers   Veelgestelde vragen