Ons Etten-Leur Lokale Politieke Partij Open & Eerlijk voor een zorgzame maatschappij Persberichten

Enige vrouwelijke lijsttrekker in heel Etten-Leur

Pers is voor Ons Etten-Leur belangrijk, omdat dat een van de vele communicatiemiddelen is waarmee inwoners geïnformeerd kunnen worden over de lokale politiek, politieke partijen en hun standpunten. Bekijk hier de perscontacten voor leden van de pers, officiële persfoto's.

Daarnaast vindt u hier een overzicht van de officiële persberichten van Ons Etten-Leur, die zij regelmatig uitstuurt over politieke standpunten of acties in het kader van verkiezingscampagnes voor gemeenteraadsverkiezingen.


Home > Pers > Persberichten > Enige vrouwelijke lijsttrekker in heel Etten-Leur
 

Enige vrouwelijke lijsttrekker in heel Etten-Leur
Lia Boeren gekozen tot lijsttrekker van Ons Etten-Leur

Ballonnen een meisje geworden
Het is 'n meisje geworden!
 
Voorzitter Hans Kilsdonk Tros Ballonnen
Hans tovert tros ballonnen tevoorschijn
 
Voorzitter Hans en Lijsttrekker LIa
En overhandigt die aan Lia, op naar de verkiezingen!
 

Etten-Leur, 11 januari 2014 - Ons Etten-Leur heeft vandaag officieel haar lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2014 gepresenteerd in de persoon van Lia Boeren. Zij is vandaag door de leden van Ons Etten-Leur verkozen tot lijsttrekker voor de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart. Hiermee is zij de enige vrouwelijke lijsttrekker, onder alle politieke partijen in Etten-Leur.

Voorzitter Hans Kilsdonk vertelt: ‘Ons Lia’ is ‘een gouwe’. Wat zij sinds de vorige verkiezingen voor elkaar heeft gekregen is niet niks. Niet alleen heeft ze onverwachte interne partijontwikkelingen het hoofd geboden, maar ook nog politiek inhoudelijke punten gescoord en de partij verder helpen uitbouwen. Ze herbergt een schat aan kennis en informatie die voor iedere willekeurige partij goud waard zou zijn. Het was voor onze leden niet moeilijk om haar opnieuw het volste vertrouwen te geven voor de komende verkiezingen”.

Lia Boeren reageert: “Ik ben meer dan dankbaar dat Onze leden mij als lijsttrekker gekozen hebben. Dat ik de enige vrouwelijke lijsttrekker ben is een apart gegeven, blijkbaar is het nog altijd zo dat de politiek meer een mannen bolwerk is. Ons Etten-Leur is in ieder geval een partij waar het niet uitmaakt of je man of vrouw bent, de inhoud telt. De afgelopen jaren zijn niet altijd even makkelijk geweest, maar Onze ploeg is daarin niet alleen gegroeid in aantal, maar ook in ervaring, saamhorigheid en kwaliteit. Ik heb er zin in om met deze enthousiaste club van mensen richting verkiezingen te gaan en na maart natuurlijk hopelijk verder.

De verdere invulling van de kieslijst wordt later bekendgemaakt, aangezien er nog gesprekken plaatsvinden met diverse kandidaten. Over twee weken wordt de definitieve kandidatenlijst van Ons Etten-Leur verwacht.


Over Lia Boeren
Lia Boeren is een echte Etten-Leurse, getrouwd en moeder van 5 kinderen. Naast het huishouden, baan en diverse soorten vrijwilligerswerk heeft zij van jongs af aan interesse gehad in de politiek. Met als grootste lerares en vriendin Liz Zuydwijk, wiens naam nog immer met respect wordt uitgesproken.

Sinds 1997 is zij aanwezig in de gemeenteraad van Etten-Leur waarvan sinds 2000 met haar eigen partij Ons Etten-Leur. Daarmee is zij een van de meest ervaren politici in Etten-Leur. Lia is een doorzetter wat blijkt uit door haar gehanteerde motto’s: “Van moeilijkheden kun je leren en word je sterk. Tegenslagen en het af en toe moeten ‘knokken’ vormen sterke karakters. Het leven is groeien op alle vlakken, maar het is mooi en dankbaar werk als je mensen daarbij kunt helpen. En dat betekent ook politiek gezien iets voor mensen betekenen of voor elkaar kunnen krijgen”.


Meer nieuws over Ons Etten-Leur, lees ook

Vind gouden hart en win bruidsarrangement in Superior Suite t.w.v. 324,50!
Ons Etten-Leur heeft hart voor Etten-Leur en deelt gratis chocolade cadeautjes uit met verborgen prijzen

Sterkste kandidatenlijst ooit voor Ons Etten-Leur
Meest waarheidsgetrouwe afspiegeling inwoners Etten-Leur verenigd in 1 lijst

Bridgeclubs Etten-Leur ontvangen gratis speelkaarten
Ons Etten-Leur steunt lokaal verenigingsleven

Enige vrouwelijke lijsttrekker in heel Etten-Leur
Lia Boeren gekozen tot lijsttrekker van Ons Etten-Leur

Ons Etten-Leur haalt € 225,32 op voor de wensen van de bewoners van Avoord
Uitreiking cheque tijdens workshop cupcakes versieren

Vrijwilligers Ons Etten-Leur verzorgen gratis workshop cupcakes versieren
Heerlijkheid duurt het langst - Workshop cupcakes versieren Kloostergaard

Ons Etten-Leur haalt € 640,90 op voor inrichting dierenasiel
Hulp Sint & Piet betaalt zich letterlijk uit

Sinterklaas denkt ook aan huisdieren
Ons Etten-Leur start actie voor dierenasiel met hulp van Sint & Piet


Over Ons Etten-Leur
Ons Etten-Leur is een lokale politieke partij die als doel heeft om te zorgen voor een zo zorgzaam mogelijke maatschappij in de ruimste zin van het woord. Dat doet zij voor alle inwoners van Etten-Leur, door open en eerlijk politiek te bedrijven.

www.ons-etten-leur.nl
Voor meer info over Ons Etten-Leur, kunt u contact opnemen met Lia Boeren, info@ons-etten-leur.nl, 076-5038078
https://ww.facebook.com/onsetten-leur
http://www.twitter.com/onsetten-leurContact

 

Pers   Veelgestelde vragen