Ons Etten-Leur Lokale Politieke Partij Open & Eerlijk voor een zorgzame maatschappij Persberichten

Sterkste kandidatenlijst ooit voor Ons Etten-Leur

Pers is voor Ons Etten-Leur belangrijk, omdat dat een van de vele communicatiemiddelen is waarmee inwoners geïnformeerd kunnen worden over de lokale politiek, politieke partijen en hun standpunten. Bekijk hier de perscontacten voor leden van de pers, officiële persfoto's.

Daarnaast vindt u hier een overzicht van de officiële persberichten van Ons Etten-Leur, die zij regelmatig uitstuurt over politieke standpunten of acties in het kader van verkiezingscampagnes voor gemeenteraadsverkiezingen.


Home > Pers > Persberichten > Sterkste kandidatenlijst ooit voor Ons Etten-Leur
 

Sterkste kandidatenlijst ooit voor Ons Etten-Leur
Meest waarheidsgetrouwe afspiegeling inwoners Etten-Leur verenigd in 1 lijst

Lia Boeren StadskantoorEtten-Leur, 3 februari 2014 - Ons Etten-Leur heeft vandaag haar kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2014 gepresenteerd.

Lia Boeren is lijsttrekker, met op nummer 2 huidig raadslid José Lockx. Lijsttrekster Lia Boeren: “We hebben de sterkste lijst ooit sinds de oprichting van Ons Etten-Leur. Het draait bij Ons Etten-Leur om kwaliteit en diversiteit en dat is ruimschoots aanwezig” Op de lijst staan 12 vrouwen en 10 mannen. De kandidatenlijst heeft een gemiddelde leeftijd van 51 jaar. De jongste kandidaat is 20 en de oudste 83 jaar.

“Er is veel politieke ervaring aanwezig, evenals levenservaring. Dat wordt gekoppeld aan jeugdig enthousiasme en politieke onbevangenheid van nieuwe kandidaten. De lokale politieke onderwerpen belichten we vanuit verschillende invalshoeken, waardoor de argumentatie beter wordt en het draagvlak onder inwoners veel groter”. “

Kandidatenlijst Ons Etten-LeurErg opvallend in vergelijking met de kandidatenlijsten van andere partijen in Etten-Leur, is het hoge percentage vrouwen (55%) op de lijst. Lia Boeren daarover: “We zijn blij dat zoveel vrouwen zich kunnen vinden in Ons partijprogramma en ook politiek actief willen zijn. Het is in verschillende onderzoeken al bewezen dat organisaties waar mannen en vrouwen in gemengde samenstelling werken, beter presteren dan wanneer er een overgrote meerderheid aan mannen of vrouwen de boventoon voert. In Etten-Leur wonen ook meer vrouwen dan mannen, dus onze lijst is daarvan de beste afspiegeling. Hierin hebben we als partij duidelijk een streepje voor op de andere partijen”.

“We hebben jonge vaders, alleenstaande ouderen, ZZP-ers en mensen die al een leven in loondienst achter de rug hebben. Mensen die wonen in alle windstreken van de gemeente met een grote verscheidenheid aan opleidingen. Mensen die reeds getekend zijn door het leven en die het leven nog volop gaan ontdekken”.

Ondertekenen kandidatenlijst“Met deze club enthousiastelingen gaan we vol plezier en energie de verkiezingen in, zoals de mensen van Ons Etten-Leur gewend zijn, Open en Eerlijk”.

De volledige kandidatenlijst

1) Lia Boeren
2) José Lockx
3) Björn Vaarwerk
4) Brahim Becherif
5) Jacqueline Trouw
6) Eric Menheere
7) Hans Kilsdonk
8) Stan Marcinkowski
9) Audrey Goos-Boeren
10) Albert Braspenning
11) Divna Kalanja
12) Ellie van Twist
13) Annemarie Willemsen
14) Gert-Jan van Agtmaal
15) Toon Bastiaansen
16) Marlies Pruijssers
17) Corry Tak-Aerts
18) Rian Huijbregts
19) Yde de Lange
20) Kevin Boeren
21) Judith Gijzen
22) Wilma Mulders


Meer nieuws over Ons Etten-Leur, lees ook

Vind gouden hart en win bruidsarrangement in Superior Suite t.w.v. 324,50!
Ons Etten-Leur heeft hart voor Etten-Leur en deelt gratis chocolade cadeautjes uit met verborgen prijzen

Sterkste kandidatenlijst ooit voor Ons Etten-Leur
Meest waarheidsgetrouwe afspiegeling inwoners Etten-Leur verenigd in 1 lijst

Bridgeclubs Etten-Leur ontvangen gratis speelkaarten
Ons Etten-Leur steunt lokaal verenigingsleven

Enige vrouwelijke lijsttrekker in heel Etten-Leur
Lia Boeren gekozen tot lijsttrekker van Ons Etten-Leur

Ons Etten-Leur haalt € 225,32 op voor de wensen van de bewoners van Avoord
Uitreiking cheque tijdens workshop cupcakes versieren

Vrijwilligers Ons Etten-Leur verzorgen gratis workshop cupcakes versieren
Heerlijkheid duurt het langst - Workshop cupcakes versieren Kloostergaard

Ons Etten-Leur haalt € 640,90 op voor inrichting dierenasiel
Hulp Sint & Piet betaalt zich letterlijk uit

Sinterklaas denkt ook aan huisdieren
Ons Etten-Leur start actie voor dierenasiel met hulp van Sint & Piet


Over Ons Etten-Leur
Ons Etten-Leur is een lokale politieke partij die als doel heeft om te zorgen voor een zo zorgzaam mogelijke maatschappij in de ruimste zin van het woord. Dat doet zij voor alle inwoners van Etten-Leur, door open en eerlijk politiek te bedrijven.
www.ons-etten-leur.nl
Voor meer info over Ons Etten-Leur of deze actie, kunt u contact opnemen met mevrouw Lia Boeren, info@ons-etten-leur.nl, 076-5038078
www.facebook.com/onsettenleur
www.twitter.com/onsettenleur

Over Lia Boeren
Lia Boeren is een echte Etten-Leurse, getrouwd en moeder van 5 kinderen. Naast het huishouden, baan en diverse soorten vrijwilligerswerk heeft zij van jongs af aan interesse gehad in de politiek. Met als grootste lerares en vriendin Liz Zuydwijk, wiens naam nog immer met respect wordt uitgesproken.

Sinds 1997 is zij aanwezig in de gemeenteraad van Etten-Leur waarvan sinds 2000 met haar eigen partij Ons Etten-Leur. Daarmee is zij een van de meest ervaren politici in Etten-Leur. Lia is een doorzetter wat blijkt uit door haar gehanteerde motto’s: “Van moeilijkheden kun je leren en word je sterk. Tegenslagen en het af en toe moeten ‘knokken’ vormen sterke karakters. Het leven is groeien op alle vlakken, maar het is mooi en dankbaar werk als je mensen daarbij kunt helpen. En dat betekent ook politiek gezien iets voor mensen betekenen of voor elkaar kunnen krijgen”.

 


Contact

 

Pers   Veelgestelde vragen