Ons Etten-Leur Lokale Politieke Partij Open & Eerlijk voor een zorgzame maatschappij Persberichten

Sinterklaas denkt ook aan huisdieren

Pers is voor Ons Etten-Leur belangrijk, omdat dat een van de vele communicatiemiddelen is waarmee inwoners geïnformeerd kunnen worden over de lokale politiek, politieke partijen en hun standpunten. Bekijk hier de perscontacten voor leden van de pers, officiële persfoto's.

Daarnaast vindt u hier een overzicht van de officiële persberichten van Ons Etten-Leur, die zij regelmatig uitstuurt over politieke standpunten of acties in het kader van verkiezingscampagnes voor gemeenteraadsverkiezingen.


Home > Pers > Persberichten > Sinterklaas denkt ook aan huisdieren
 

Sinterklaas denkt ook aan huisdieren
Ons Etten-Leur start actie voor dierenasiel met hulp van Sint & Piet

Sinterklaasactie Ons Etten-Leur Gemeenteraadsverkiezingen maart 2014Etten-Leur, 14 november 2013 - In samenwerking met De enige echte Sinterklaasactie van Scouting Tarcisius organiseert Ons Etten-Leur een Sinterklaasactie voor iedereen met een huisdier.

Op zaterdag 23 november van 9:00 tot 12:00 bij Life & Garden Etten-Leur aan de Lage Vaartkant 11 en ’s middags van 13:00 tot 16:00 bij Dierenspeciaalzaak De KorenMolen aan de Korte Brugstraat 94 krijgt iedere bezoeker een cadeautje voor zijn / haar huisdier van de Sint en zijn Pieten.

Tijdens deze actie wordt ook geld ingezameld voor de opvang van zwerfdieren uit Etten-Leur.

Fractievoorzitster Lia Boeren: “Ons Etten-Leur strijdt voor een zo zorgzaam mogelijke samenleving en dat houdt ook in zorg voor dier, natuur en milieu. Dieren die al een baasje hebben, zijn in principe al verzekerd van onderdak en goede zorgen. Er zijn echter ook zwerfdieren in Etten-Leur en ook daar denkt Ons Etten-Leur aan. Het geld dat we met deze actie ophalen, komt ten goede aan de inrichting van het asiel in Breda, waar Etten-Leurse zwerfdieren worden opgevangen”.

Saskia Gijsbers van het dierenasiel Breda zegt daarover: “Heel veel mensen weten niet dat zwerfdieren uit Etten-Leur in Breda verzorgd worden. Het dierenasiel krijgt wettelijke bijdragen van 9 gemeenten in West-Brabant, waaronder Etten-Leur, maar met de bezuinigingen van de overheid staan deze onder druk. Daarom is iedere bijdrage welkom en zijn we erg blij met de actie van Ons Etten-Leur en De enige echte Sinterklaasactie van Scouting Tarcisius. Het is voor het eerst dat een politieke partij uit Etten-Leur een actie op touw zet en ook voor het eerst dat Sint & Piet hun medewerking verlenen. We hopen dat er heel veel mensen op de actie afkomen om het goede doel te ondersteunen”.

Bij de winkels van Life & Garden Etten-Leur en Dierenspeciaalzaak De KorenMolen werden de initiatiefnemers van Ons Etten-Leur enthousiast ontvangen. Freek Schalk van Life & Garden: “Het hele verhaal kwam helder en duidelijk op me over en zat goed in elkaar. Een samenwerking van verschillende partijen en invalshoeken, met aandacht en voordeel voor iedereen is mooi om te zien”.

Brigit de Lange van Dierenspeciaalzaak De KorenMolen zegt: “Wij doen al heel veel voor verschillende goede doelen zoals Stichting Aap en lokale ondersteuning in Etten-Leur. Een dergelijke actie kunnen wij van harte ondersteunen en daarom doen ook wij graag mee. Als enige echte dierenspeciaalzaak in Etten-Leur staan wij vierkant achter de actie van Ons Etten-Leur”

Naast de 2 hoofddonateurs, wordt de actie ook ondersteund door diverse co-donateurs, lokale ondernemingen met het hart op de goede plaats. Kinderdagverblijf & BSO Belle Fleur, Team Taks, Hondenpension De Lindenberg, Kattenpension Het Kattengeluk, Dierenartsengroep West-Brabant, Boerenbond Etten-Leur, nagelsalon La belle Fleur Nails, Cadeauwinkel Gestrikt, Jan Tit bloemen & planten, Happy Dog & Happy Cat dierenvoeding en Hondenschool Pup en zo.


Meer nieuws over Ons Etten-Leur, lees ook

Vind gouden hart en win bruidsarrangement in Superior Suite t.w.v. 324,50!
Ons Etten-Leur heeft hart voor Etten-Leur en deelt gratis chocolade cadeautjes uit met verborgen prijzen

Sterkste kandidatenlijst ooit voor Ons Etten-Leur
Meest waarheidsgetrouwe afspiegeling inwoners Etten-Leur verenigd in 1 lijst

Bridgeclubs Etten-Leur ontvangen gratis speelkaarten
Ons Etten-Leur steunt lokaal verenigingsleven

Enige vrouwelijke lijsttrekker in heel Etten-Leur
Lia Boeren gekozen tot lijsttrekker van Ons Etten-Leur

Ons Etten-Leur haalt € 225,32 op voor de wensen van de bewoners van Avoord
Uitreiking cheque tijdens workshop cupcakes versieren

Vrijwilligers Ons Etten-Leur verzorgen gratis workshop cupcakes versieren
Heerlijkheid duurt het langst - Workshop cupcakes versieren Kloostergaard

Ons Etten-Leur haalt € 640,90 op voor inrichting dierenasiel
Hulp Sint & Piet betaalt zich letterlijk uit

Sinterklaas denkt ook aan huisdieren
Ons Etten-Leur start actie voor dierenasiel met hulp van Sint & PietOver Dierenasiel Breda
Dierenasiel Breda e.o. vangt in haar verzorgingsgebied zwerf- en afstandsdieren tijdelijk op. Met de opvang van ruim 2.000 katten, 1.000 honden en 500 overige dieren per jaar zijn zij één van de grootste dierenopvangcentra in Nederland. Het asiel biedt opvang aan dieren in nood, zwerfdieren, gevonden dieren, zieke dieren, bij calamiteiten en aan dieren die niet langer thuis kunnen blijven. Het streven is de dieren actief te helpen aan een nieuw tehuis.

http://www.dierenopvangbreda.nl/
Voor meer info over Dierenasiel Breda kunt u contact opnemen met Saskia Gijsbers, asielbreda@hotmail.com, 076-5712712
www.nieuwdierenasiel.nl
https://www.facebook.com/Dierenopvangbreda

Over Ons Etten-Leur
Ons Etten-Leur is een lokale politieke partij die als doel heeft om te zorgen voor een zo zorgzaam mogelijke maatschappij in de ruimste zin van het woord. Dat doet zij voor alle inwoners van Etten-Leur, door open en eerlijk politiek te bedrijven.

www.ons-etten-leur.nl
Voor meer info over Ons Etten-Leur of deze actie, kunt u contact opnemen met Lia Boeren, info@ons-etten-leur.nl, 076-5038078
https://ww.facebook.com/onsetten-leur


Over De enige echte Sinterklaasactie van Scouting Tarcisius
Bij Scouting Tarcisius Etten-Leur besteden kinderen en jongeren op een actieve en uitdagende manier hun vrije tijd in de natuur. Ze hebben veel plezier met elkaar en leren om samen te werken en respect te hebben voor de ander. Zo ontwikkelen de kinderen en jongeren zich op een natuurlijke manier tot zelfstandige mensen en krijgen ze de ruimte om te ontdekken en te leren. Wil je ook Sint en Piet in en rondom Etten-Leur bestellen, dan gewoon Scouting Tarcisius even bellen. Contactpersoon Audrey Goos, 0653971452.

http://scoutingtarcisius.com
Voor meer info over Scouting Tarcisius kunt u contact opnemen met Hans Kilsdonk, jg.kilsdonk-djjm.lockx@planet.nl, 076-5021962

Over Life & Garden Etten-Leur
Life & Garden is een toonaangevende winkelformule op het gebied van planten, tuinartikelen, woon- en tuinaccessoires, tuinmeubels en dierenbenodigdheden. De groene lifestyle keten kenmerkt zich als modern en overzichtelijk, gericht op de vrouw en waar groen centraal staat.

https://etten-leur.lifeandgarden.com
Voor meer info over Life & Garden kunt u contact opnemen met Freek Schalk, freek@etten-leur.lifeandgarden.nl, 076-5034956
https://www.facebook.com/lifeandgarden.ettenleur


Over Dierenspeciaalzaak De Korenmolen

In de Korte Brugstraat vindt je net dat stukje extra wat een huisdier nodig heeft. Dierenspeciaalzaak de Korenmolen in Etten-leur heeft een uitgebreid aanbod en daardoor voor elk huisdier wat wils. Honden, katten, cavia's, konijnen, vissen, hengelsport..., alles voor uw huisdier en dierenhobby. Dierenspeciaalzaak de Korenmolen is als enige in Etten-Leur een leverancier van Happy Dog, Happy Cat en Happy Horse producten. Deze producten zijn kwalitatief, duurzaam en erg gezond en lekker voor uw huisdier.

www.dierenspeciaalzaakdekorenmolen.nl
Voor meer info over Dierenspeciaalzaak De KorenMolen kunt u contact opnemen met Brigit de Lange info@dierenspeciaalzaakdekorenmolen.nl, 076 501 2219
https://www.facebook.com/dierenspeciaalzaakdekorenmolen


Contact

 

Pers   Veelgestelde vragen