Ons Etten-Leur Lokale Politieke Partij Open & Eerlijk voor een zorgzame maatschappij Persberichten

Ons Etten-Leur haalt € 640,90 op voor inrichting dierenasiel

Pers is voor Ons Etten-Leur belangrijk, omdat dat een van de vele communicatiemiddelen is waarmee inwoners geïnformeerd kunnen worden over de lokale politiek, politieke partijen en hun standpunten. Bekijk hier de perscontacten voor leden van de pers, officiële persfoto's.

Daarnaast vindt u hier een overzicht van de officiële persberichten van Ons Etten-Leur, die zij regelmatig uitstuurt over politieke standpunten of acties in het kader van verkiezingscampagnes voor gemeenteraadsverkiezingen.


Home > Pers > Persberichten > Ons Etten-Leur haalt € 640,90 op voor inrichting dierenasiel
 

Ons Etten-Leur haalt € 640,90 op voor inrichting dierenasiel
Hulp Sint & Piet betaalt zich letterlijk uit

Etten-Leur, 1 december 2013 - In samenwerking met De enige echte Sinterklaasactie van Scouting Tarcisius heeft Ons Etten-Leur op zaterdag 23 november een Sinterklaasactie gehouden bij Life & Garden Etten-Leur aan de Lage Vaartkant 11 en bij Dierenspeciaalzaak De KorenMolen aan de Korte Brugstraat 94. Alle eigenaren van huisdieren kregen daarbij een gratis cadeautje en kinderen konden met Sint & Piet op de foto, al dan niet met hun huisdier.

Dieren die al een baasje hebben, zijn al verzekerd van onderdak en goede zorgen. Er zijn echter ook zwerfdieren in Etten-Leur en ook daar denkt Ons Etten-Leur aan. Tijdens de actie werd daarom ook geld ingezameld voor de opvang van zwerfdieren uit Etten-Leur. Dit geld komt ten goede aan de inrichting van het nieuwe asiel in Breda, waar de Etten-Leurse zwerfdieren worden opgevangen.

Er is op de dag zelf geld ingezameld onder de bezoekers van Life & Garden en De KorenMolen. Daarnaast hebben diverse donateurs bijgedragen aan deze actie. Kinderdagverblijf & BSO Belle Fleur, Team Taks, Hondenpension De Lindenberg, Kattenpension Het Kattengeluk, Dierenartsengroep West-Brabant, Boerenbond Etten-Leur, nagelsalon La belle Fleur Nails, Cadeauwinkel Gestrikt, Jan Tit bloemen & planten, Happy Dog & Happy Cat dierenvoeding en Hondenschool Pup en zo

Totaal is maar liefst € 640,90 opgehaald. Ons Etten-Leur heeft daarvoor op zaterdag 30 november samen met Sint & Piet een cheque overhandigd aan Nicole Bolijn van het dierenasiel in Breda.

Sinterklaasactie resultaat cheque groepsfoto

Op de foto van links naar rechts Saskia Gijsbers, communicatiemedewerkster van het Dierenasiel Breda e.o, Groengele Piet, Sinterklaas, Roodblauwe Piet, Lia Boeren, fractievoorzitster Ons-Etten-Leur, José Lockx, raadslid Ons Etten-Leur, Nicole Bolijn, algemeen manager Dierenasiel Breda e.o. en Oranjerode Piet.

Fractievoorzitster Lia Boeren van Ons Etten-Leur “We zijn erg blij met het resultaat van de actie. We hebben honderden cadeautjes uit kunnen reiken en veel dieren blij kunnen maken. Onze dank gaat uit naar alle donateurs, maar met name de hoofddonateurs Life & Garden Etten-Leur en Dierenspeciaalzaak De KorenMolen verdienen een extra pluim”.

“Extra verrassing voor ons was dat Dierenspeciaalzaak De KorenMolen ook de week na de actie nog geld en goederen bleef inzamelen. Dat toont hun oprechte belangstelling en hart voor de zwerfdieren in de gemeente. Er is meer dan 20 kilo aan producten ingezameld ter waarde van tientallen euro’s. Van krabpalen tot hondenbrok en van kattenspeeltjes tot kluiven van een halve meter lang”.

Nicole Bolijn, algemeen manager van het dierenasiel Breda: “We zijn ontzettend blij dat een lokale politieke partij als Ons Etten-Leur zich inzet voor de zwerfdieren. Een dergelijk leuke actie samen met Sint & Piet hebben we in de geschiedenis van het dierenasiel nog niet eerder meegemaakt. Het toont aan dat de betrokkenheid van Ons Etten-Leur niet alleen bij woorden blijft, maar dat ze ook bereid zijn om die in daden om te zetten”.


Over Dierenasiel Breda
Dierenasiel Breda e.o. vangt in haar verzorgingsgebied zwerf- en afstandsdieren tijdelijk op. Met de opvang van ruim 2.000 katten, 1.000 honden en 500 overige dieren per jaar zijn zij één van de grootste dierenopvangcentra in Nederland. Het asiel biedt opvang aan dieren in nood, zwerfdieren, gevonden dieren, zieke dieren, bij calamiteiten en aan dieren die niet langer thuis kunnen blijven. Het streven is de dieren actief te helpen aan een nieuw tehuis.


Meer nieuws over Ons Etten-Leur, lees ook

Vind gouden hart en win bruidsarrangement in Superior Suite t.w.v. 324,50!
Ons Etten-Leur heeft hart voor Etten-Leur en deelt gratis chocolade cadeautjes uit met verborgen prijzen

Sterkste kandidatenlijst ooit voor Ons Etten-Leur
Meest waarheidsgetrouwe afspiegeling inwoners Etten-Leur verenigd in 1 lijst

Bridgeclubs Etten-Leur ontvangen gratis speelkaarten
Ons Etten-Leur steunt lokaal verenigingsleven

Enige vrouwelijke lijsttrekker in heel Etten-Leur
Lia Boeren gekozen tot lijsttrekker van Ons Etten-Leur

Ons Etten-Leur haalt € 225,32 op voor de wensen van de bewoners van Avoord
Uitreiking cheque tijdens workshop cupcakes versieren

Vrijwilligers Ons Etten-Leur verzorgen gratis workshop cupcakes versieren
Heerlijkheid duurt het langst - Workshop cupcakes versieren Kloostergaard

Ons Etten-Leur haalt € 640,90 op voor inrichting dierenasiel
Hulp Sint & Piet betaalt zich letterlijk uit

Sinterklaas denkt ook aan huisdieren
Ons Etten-Leur start actie voor dierenasiel met hulp van Sint & Piet


http://www.dierenopvangbreda.nl/
Voor meer info over Dierenasiel Breda kunt u contact opnemen met Saskia Gijsbers, asielbreda@hotmail.com, 076-5712712
www.nieuwdierenasiel.nl
https://www.facebook.com/Dierenopvangbreda

Over Ons Etten-Leur
Ons Etten-Leur is een lokale politieke partij die als doel heeft om te zorgen voor een zo zorgzaam mogelijke maatschappij in de ruimste zin van het woord. Dat doet zij voor alle inwoners van Etten-Leur, door open en eerlijk politiek te bedrijven.

www.ons-etten-leur.nl
Voor meer info over Ons Etten-Leur of deze actie, kunt u contact opnemen met Lia Boeren, info@ons-etten-leur.nl, 076-5038078
https://ww.facebook.com/onsetten-leur


Over De enige echte Sinterklaasactie van Scouting Tarcisius
Bij Scouting Tarcisius Etten-Leur besteden kinderen en jongeren op een actieve en uitdagende manier hun vrije tijd in de natuur. Ze hebben veel plezier met elkaar en leren om samen te werken en respect te hebben voor de ander. Zo ontwikkelen de kinderen en jongeren zich op een natuurlijke manier tot zelfstandige mensen en krijgen ze de ruimte om te ontdekken en te leren. Wil je ook Sint en Piet in en rondom Etten-Leur bestellen, dan gewoon Scouting Tarcisius even bellen. Contactpersoon Audrey Goos, 0653971452.

http://scoutingtarcisius.com
Voor meer info over Scouting Tarcisius kunt u contact opnemen met Hans Kilsdonk, jg.kilsdonk-djjm.lockx@planet.nl, 076-5021962

Over Life & Garden Etten-Leur
Life & Garden is een toonaangevende winkelformule op het gebied van planten, tuinartikelen, woon- en tuinaccessoires, tuinmeubels en dierenbenodigdheden. De groene lifestyle keten kenmerkt zich als modern en overzichtelijk, gericht op de vrouw en waar groen centraal staat.

https://etten-leur.lifeandgarden.com
Voor meer info over Life & Garden kunt u contact opnemen met Freek Schalk, freek@etten-leur.lifeandgarden.nl, 076-5034956
https://www.facebook.com/lifeandgarden.ettenleur


Over Dierenspeciaalzaak De Korenmolen

In de Korte Brugstraat vindt je net dat stukje extra wat een huisdier nodig heeft. Dierenspeciaalzaak de Korenmolen in Etten-leur heeft een uitgebreid aanbod en daardoor voor elk huisdier wat wils. Honden, katten, cavia's, konijnen, vissen, hengelsport..., alles voor uw huisdier en dierenhobby. Dierenspeciaalzaak de Korenmolen is als enige in Etten-Leur een leverancier van Happy Dog, Happy Cat en Happy Horse producten. Deze producten zijn kwalitatief, duurzaam en erg gezond en lekker voor uw huisdier.

www.dierenspeciaalzaakdekorenmolen.nl
Voor meer info over Dierenspeciaalzaak De KorenMolen kunt u contact opnemen met Brigit de Lange info@dierenspeciaalzaakdekorenmolen.nl, 076 501 2219
https://www.facebook.com/dierenspeciaalzaakdekorenmolen


Contact

 

Pers   Veelgestelde vragen