Ons Etten-Leur Lokale Politieke Partij Open & Eerlijk voor een zorgzame maatschappij Persberichten

Vrijwilligers Ons Etten-Leur verzorgen gratis workshop cupcakes versieren

Pers is voor Ons Etten-Leur belangrijk, omdat dat een van de vele communicatiemiddelen is waarmee inwoners geïnformeerd kunnen worden over de lokale politiek, politieke partijen en hun standpunten. Bekijk hier de perscontacten voor leden van de pers, officiële persfoto's.

Daarnaast vindt u hier een overzicht van de officiële persberichten van Ons Etten-Leur, die zij regelmatig uitstuurt over politieke standpunten of acties in het kader van verkiezingscampagnes voor gemeenteraadsverkiezingen.


Home > Pers > Persberichten > Vrijwilligers Ons Etten-Leur verzorgen gratis workshop cupcakes versieren
 

Vrijwilligers Ons Etten-Leur verzorgen gratis workshop cupcakes versieren
Heerlijkheid duurt het langst - Workshop cupcakes versieren Kloostergaard

Versierde cupcake confettiEtten-Leur, 2 januari 2014 Onder het motto ‘Heerlijkheid duurt het langst’ verzorgt een team van vrijwilligers van Ons Etten-Leur op zondagmiddag 5 januari voor de bewoners van de Kloostergaard een gratis workshop cupcakes versieren. Deze start om 14:00 en duurt tot 16:00. Locatie is het Grand Café van Kloostergaard, Bisschopmolenstraat 272. Daarnaast zijn ook andere inwoners uit Etten-Leur van harte welkom.

Met medewerking van onder andere The CakeXclusive Shop Etten-Leur en Blokker Etten-Leur die geheel belangeloos ingrediënten en materialen ter beschikking hebben gesteld, kunnen 200 cupcakes versierd worden. Met diverse kleuren fondant kunnen allerlei vormpjes zoals bloemetjes, hartjes, vlinders of eigen creaties gemaakt worden om die vervolgens al dan niet met verschillende soorten strooisels op de cupcakes te plaatsen. Daarnaast is er op 5 januari een inloopmiddag bij Kloostergaard, waarbij iedereen uit Etten-Leur binnen mag lopen voor een praatje en een gratis bakje koffie.

Fractievoorzitster Lia Boeren: “We hoeven niet te benadrukken dat er allerlei onzekerheden en bezuinigingen zweven boven verschillende voorzieningen voor onze senioren. Dat heeft direct effect op het budget van bewoners voor hun levensbehoeften en activiteiten waaraan ze deel kunnen nemen. Met deze actie willen we niet alleen de bewoners een leuke middag bieden die ze niets kost, maar ook de aandacht vestigen op het werk dat de vele vrijwilligers doen en inwoners van Etten-Leur kennis laten maken met een van de woon-zorgcomplexen die onze gemeente rijk is.”

Tijdens deze middag wordt ook het resultaat van de inzamelingsactie bekendgemaakt, welke Ons Etten-Leur afgelopen zaterdag 28 december heeft gehouden. Hierbij werd in de tijdelijke Wenshut op het terrein van de BoerenBond Etten-Leur geld ingezameld in de wensput, voor de wensen uit de Wensboom.


Meer nieuws over Ons Etten-Leur, lees ook

Vind gouden hart en win bruidsarrangement in Superior Suite t.w.v. 324,50!
Ons Etten-Leur heeft hart voor Etten-Leur en deelt gratis chocolade cadeautjes uit met verborgen prijzen

Sterkste kandidatenlijst ooit voor Ons Etten-Leur
Meest waarheidsgetrouwe afspiegeling inwoners Etten-Leur verenigd in 1 lijst

Bridgeclubs Etten-Leur ontvangen gratis speelkaarten
Ons Etten-Leur steunt lokaal verenigingsleven

Enige vrouwelijke lijsttrekker in heel Etten-Leur
Lia Boeren gekozen tot lijsttrekker van Ons Etten-Leur

Ons Etten-Leur haalt € 225,32 op voor de wensen van de bewoners van Avoord
Uitreiking cheque tijdens workshop cupcakes versieren

Vrijwilligers Ons Etten-Leur verzorgen gratis workshop cupcakes versieren
Heerlijkheid duurt het langst - Workshop cupcakes versieren Kloostergaard

Ons Etten-Leur haalt € 640,90 op voor inrichting dierenasiel
Hulp Sint & Piet betaalt zich letterlijk uit

Sinterklaas denkt ook aan huisdieren
Ons Etten-Leur start actie voor dierenasiel met hulp van Sint & Piet


Over Ons Etten-Leur
Ons Etten-Leur is een lokale politieke partij die als doel heeft om te zorgen voor een zo zorgzaam mogelijke maatschappij in de ruimste zin van het woord. Dat doet zij voor alle inwoners van Etten-Leur, door open en eerlijk politiek te bedrijven.

www.ons-etten-leur.nl
Voor meer info over Ons Etten-Leur of deze actie, kunt u contact opnemen met Lia Boeren, info@ons-etten-leur.nl, 076-5038078
https://ww.facebook.com/onsetten-leurContact

 

Pers   Veelgestelde vragen