Ons Etten-Leur Lokale Politieke Partij Open & Eerlijk voor een zorgzame maatschappij Persberichten

Vind gouden hart en win bruidsarrangement in Superior Suite t.w.v. 324,50!

Pers is voor Ons Etten-Leur belangrijk, omdat dat een van de vele communicatiemiddelen is waarmee inwoners geïnformeerd kunnen worden over de lokale politiek, politieke partijen en hun standpunten. Bekijk hier de perscontacten voor leden van de pers, officiële persfoto's.

Daarnaast vindt u hier een overzicht van de officiële persberichten van Ons Etten-Leur, die zij regelmatig uitstuurt over politieke standpunten of acties in het kader van verkiezingscampagnes voor gemeenteraadsverkiezingen.


Home > Pers > Persberichten > Vind gouden hart en win bruidsarrangement in Superior Suite t.w.v. 324,50
 

Vind gouden hart en win bruidsarrangement in Superior Suite t.w.v. 324,50!
Ons Etten-Leur heeft hart voor Etten-Leur en deelt gratis chocolade cadeautjes uit met verborgen prijzen

 

Prijzen
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Etten-Leur, 10 februari 2014 – Bijna iedereen kent het verhaal van Sjakie en de Chocoladefabriek, waarbij winnaars van een gouden chocoladewikkel een rondleiding krijgen door de magische chocoladefabriek. Geïnspireerd op dit verhaal, doet Ons Etten-Leur in het kader van Valentijnsdag iets soortgelijks. Inwoners uit Etten-Leur kunnen gratis chocolade cadeautjes bestellen. Diegene, die daarin een ‘Gouden hart’ vindt, maakt kans op een leuke Valentijnsdag verrassing. Er zijn 5 gouden harten in omloop. De cadeautjes kunnen gratis besteld worden via op www.ons-etten-leur.nl/valentijn

De hoofdprijs is een compleet verzorgd bruidsarrangement in de Superior Suite ter waarde van € 324,50, aangeboden door het Trivium Hotel & Spa Etten-Leur. Tevens zijn er diverse leuke accessoires te winnen, waaronder leuke armbanden, ‘bling bling’ muts en sjaal en modieuze kettingen, beschikbaar gesteld door La belle Fleur Nails.

Fractievoorzitster Lia Boeren van Ons Etten-Leur: “Ons Etten-Leur heeft hart voor Etten-Leur en dat hart laten we wederom spreken, ook met Valentijnsdag. Wij staan voor een zorgzame samenleving en daar hoort bij dat je elkaar af en toe verrast met een kleinigheidje of gewoon tegen elkaar zegt dat je elkaar graag ziet. Dit is een van de manieren waarop wij tegen de inwoners van Etten-Leur willen zeggen: Wij zien jullie graag en wij hebben hart voor ons mooie Etten-Leur.”

De hoofdprijs wordt beschikbaar gesteld door Trivium Hotel & Spa, onderdeel van de hotel-bel groep van de familie Fikke. Marlon Monden, Logies Manager van de hotels vertelt: “Rond Valentijnsdag mag je elkaar natuurlijk best een beetje extra verwennen. Met het Bruidsarrangement in onze Superior Suite ben je meteen in romantische sferen. Daarnaast is ons Spa center bij uitstek geschikt om te ontspannen en tijd voor elkaar vrij te maken. We vonden het dan ook een leuk initiatief toen we benaderd werden door Ons Etten-Leur. We geven het bruidsarrangement in onze Superior Suite als hoofdprijs cadeau. Iedere ontvanger van het cadeautje krijgt tevens een waardebon t.w.v. 10 euro op een behandeling naar keuze in ons beauty center.”

“In ons andere hotel, ’t Witte Paard, staat verbinden centraal. Daar organiseren we een Single borrel met Valentijn; Vind je prins of prinses op ’t Witte Paard. Kom daarna samen genieten van een Royal High tea/wine/beer in ons proeflokaal. Een arrangement voor twee geven we daarom ook cadeau, met de keuze uit een Royal High tea/wine/beer.”

Herma Frerejean van La belle Fleur Nails was ook meteen enthousiast toen ze hoorde van de actie. “Heel veel vrouwen laten rond Valentijnsdag iets speciaals doen met hun nagels. Buiten dat hebben wij ook leuke accessoires die mensen elkaar cadeau kunnen geven, vandaar dat we deze actie van Ons Etten-Leur ook van harte ondersteunen. Het idee van een verborgen Gouden hart verstopt in alle chocolade cadeautjes is natuurlijk ook helemaal super”.

De cadeautjes kunnen gratis besteld worden via op www.ons-etten-leur.nl/valentijn

 


Meer nieuws over Ons Etten-Leur, lees ook

Vind gouden hart en win bruidsarrangement in Superior Suite t.w.v. 324,50!
Ons Etten-Leur heeft hart voor Etten-Leur en deelt gratis chocolade cadeautjes uit met verborgen prijzen

Sterkste kandidatenlijst ooit voor Ons Etten-Leur
Meest waarheidsgetrouwe afspiegeling inwoners Etten-Leur verenigd in 1 lijst

Bridgeclubs Etten-Leur ontvangen gratis speelkaarten
Ons Etten-Leur steunt lokaal verenigingsleven

Enige vrouwelijke lijsttrekker in heel Etten-Leur
Lia Boeren gekozen tot lijsttrekker van Ons Etten-Leur

Ons Etten-Leur haalt € 225,32 op voor de wensen van de bewoners van Avoord
Uitreiking cheque tijdens workshop cupcakes versieren

Vrijwilligers Ons Etten-Leur verzorgen gratis workshop cupcakes versieren
Heerlijkheid duurt het langst - Workshop cupcakes versieren Kloostergaard

Ons Etten-Leur haalt € 640,90 op voor inrichting dierenasiel
Hulp Sint & Piet betaalt zich letterlijk uit

Sinterklaas denkt ook aan huisdieren
Ons Etten-Leur start actie voor dierenasiel met hulp van Sint & Piet


Over Trivium Hotel & Spa Etten-Leur
Het Trivium Hotel & Spa Etten-Leur biedt u de mogelijkheden om te ontspannen in ons heerlijke Spa Centrum. Het Spa Centrum bestaat uit 2 sauna's, stoomcabine, infraroodstralers, ontspanningsbad, eetgedeelte en relaxgedeelte met ligbedden buiten. Daarnaast biedt het Trivium Hotel een grote diversiteit aan hotelkamers, ideaal voor een privé of zakelijk bezoek in Etten-Leur en omgeving. Met een compleet uitgeruste brasserie en restaurant kunt u heerlijk rustig dineren of tijdens een zakelijk bespreking heerlijk lunchen of (na)borrelen.
http://www.triviumhotel.nl

Voor meer info over Trivium Hotel & Spa Etten-Leur, kunt u contact opnemen met ons team, info@hoteltrivium.nl, 076-3031303
https://www.facebook.com/TriviumHotel
https://www.facabook.com/spaetten-Leur


Over ’t Witte Paard
Overnacht in de Herberg van Etten-Leur, proef de ambiance van ons bruin café en voel u thuis in ons hotel restaurant. U kunt bij ons binnen lopen voor een gezellig ontbijt of een vullende lunch, maar ook voor een heerlijk diner bent u van harte welkom!

aast heerlijk slapen en lekker eten kunt u bij ons ook een feest of partij organiseren.
Onze bar of serre is erg geschikt voor een verjaardag, bruiloft of elk andere gelegenheid. Onze medewerkers zullen er zorg voor dragen dat uw feest geheel naar uw wens verloopt.
www.hotelhetwittepaard.nl

Voor meer info over ’t Witte Paard, kunt u contact opnemen met ons team, info@hotelhetwittepaard.nl, 076-3031301
https://www.facebook.com/HetWittePaard

Over La belle Fleur Nails
La belle Fleur Nails is een moderne nagelsalon in een rustige omgeving aan de rand van Etten- Leur. U kunt bij ons gratis parkeren. U kunt bij La belle Fleur Nails terecht voor Gelnagels, Manicure, Nailart & Accessoires. Ook zijn wij gespecialiseerd in nagelbijters en mensen met probleemnagels. Tevens kunnen wij uw teennagels voorzien van Gel met een mooie kleur of French Manicure. La belle Fleur Nails werkt met een hoogwaardige kwaliteit aan produkten van onder andere Nailline en Trind.
http://www.labellefleurnails.nl
Voor meer info over La belle Fleur Nails, kunt u contact opnemen met mevrouw Herma Frerejean, info@labellefleurnails.,nl, 06 509 14 675
https://www.facebook.com/labellefleurnails.nl


Over Ons Etten-Leur
Ons Etten-Leur is een lokale politieke partij die als doel heeft om te zorgen voor een zo zorgzaam mogelijke maatschappij in de ruimste zin van het woord. Dat doet zij voor alle inwoners van Etten-Leur, door open en eerlijk politiek te bedrijven.
www.ons-etten-leur.nl
Voor meer info over Ons Etten-Leur of deze actie, kunt u contact opnemen met mevrouw Lia Boeren, info@ons-etten-leur.nl, 076-5038078
www.facebook.com/onsettenleur
www.twitter.com/onsettenleur

 


Contact

 

Pers   Veelgestelde vragen