Ons Etten-Leur Lokale Politieke Partij Open & Eerlijk voor een zorgzame maatschappij Unicum voor politiek in Etten-Leur

Lia Boeren blaast 5e jubileumkaarsje uit als lijsttrekker

Pers is voor Ons Etten-Leur belangrijk, omdat dat een van de vele communicatiemiddelen is waarmee inwoners geïnformeerd kunnen worden over de lokale politiek, politieke partijen en hun standpunten. Bekijk hier de perscontacten voor leden van de pers, officiële persfoto's.

Daarnaast vindt u hier een overzicht van de officiële persberichten van Ons Etten-Leur, die zij regelmatig uitstuurt over politieke standpunten of acties in het kader van verkiezingscampagnes voor gemeenteraadsverkiezingen.


Home > Pers > Persberichten > Unicum voor politiek in Etten-Leur
 

Unicum voor politiek in Etten-Leur
Lia Boeren blaast 5e jubileumkaarsje uit als lijsttrekker

Albert Braspenning Lia Boeren Lijsttrekker Keuze 2018
Albert Braspenning overhandigt bloemen en ballon
 
Lia Boeren Kaarsjes Uitblazen
Lia blaast jubileumkaarsje uit op taartjes
 
Lia Boeren Lijsttrekker Ons Etten-Leur 2018 Ballon Bloemen
Lia Boeren, 5e keer lijsttrekker Ons Etten-Leur
 

Etten-Leur, 20 januari 2018 - Lia Boeren is voor de 5e keer achter elkaar verkozen tot lijsttrekker van Ons Etten-Leur voor de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen. Dit gebeurde tijdens de algemene ledenvergadering op 20 januari. Ze heeft hiermee een unieke prestatie in handen, want nog nooit eerder kwam het in de recente geschiedenis van de Etten-Leurse politiek voor dat een vrouw 5x achter elkaar lijsttrekker was.

Tijdens de vorige verkiezingen in 2014 haalde ze 7,7% van alle stemmen in heel Etten-Leur. Hiermee was ze nummer 3 van alle kandidaten. Daarnaast was ze van alle vrouwelijke kandidaten ook de vrouw met veruit de meeste stemmen van allemaal. Ook dit jaar is Lia Boeren weer de enige vrouwelijke lijsttrekker van alle partijen.

Voorzitter Albert Braspenning ligt het genomen besluit toe: “Ons Etten-Leur is opgericht met als doel om een zorgzame maatschappij voor elkaar te krijgen. Met Lia hebben wij een van de meest strijdlustige personen die je hiervoor kunt bedenken, aan het roer staan. Een vrouw met het hart op de juiste plaats. In haar rol als fractievoorzitter laat ze haar hart voor Etten-Leur en haar inwoners spreken.

In reactie op haar 5e uitverkiezing reageert Lia Boeren opgetogen en vol strijdlust, alsof het haar 1e kandidatuur betreft. “Ik ben enorm blij dat ik het vertrouwen van onze bestaande en nieuwe partijleden heb gekregen om voor de 5e maal voorop te gaan in de verkiezingsstrijd. Dat het de 5e keer is dat Ons Etten-Leur meedoet en dat we daarbij ook nog eens lijst 5 toegewezen hebben gekregen, kan haast geen toeval zijn”.

Op de vraag of dat ook moet resulteren in 5 zetels antwoord ze lachend: “Dat zou wel de kers op de taartjes zijn die we met zijn allen net zo smakelijk hebben opgegeten”.

De definitieve kandidatenlijst volgt over 2 weken, wanneer de kandidatenlijstcommissie de laatste aanpassingen heeft doorgevoerd


Over Lia Boeren
Lia Boeren is een echte Etten-Leurse, getrouwd en moeder van 5 kinderen. Naast het huishouden, baan en diverse soorten vrijwilligerswerk heeft zij van jongs af aan interesse gehad in de politiek. Met als grootste lerares en vriendin Liz Zuydwijk, wiens naam nog immer met respect wordt uitgesproken.

Sinds 1997 is zij aanwezig in de gemeenteraad van Etten-Leur waarvan sinds 2000 met haar eigen partij Ons Etten-Leur. Daarmee is zij een van de meest ervaren politici in Etten-Leur. Lia is een doorzetter wat blijkt uit door haar gehanteerde motto’s: “Van moeilijkheden kun je leren en word je sterk. Tegenslagen en het af en toe moeten ‘knokken’ vormen sterke karakters. Het leven is groeien op alle vlakken, maar het is mooi en dankbaar werk als je mensen daarbij kunt helpen. En dat betekent ook politiek gezien iets voor mensen betekenen of voor elkaar kunnen krijgen”.


Meer nieuws over Ons Etten-Leur, lees ook

Vind gouden hart en win bruidsarrangement in Superior Suite t.w.v. 324,50!
Ons Etten-Leur heeft hart voor Etten-Leur en deelt gratis chocolade cadeautjes uit met verborgen prijzen

Sterkste kandidatenlijst ooit voor Ons Etten-Leur
Meest waarheidsgetrouwe afspiegeling inwoners Etten-Leur verenigd in 1 lijst

Bridgeclubs Etten-Leur ontvangen gratis speelkaarten
Ons Etten-Leur steunt lokaal verenigingsleven

Enige vrouwelijke lijsttrekker in heel Etten-Leur
Lia Boeren gekozen tot lijsttrekker van Ons Etten-Leur

Ons Etten-Leur haalt € 225,32 op voor de wensen van de bewoners van Avoord
Uitreiking cheque tijdens workshop cupcakes versieren

Vrijwilligers Ons Etten-Leur verzorgen gratis workshop cupcakes versieren
Heerlijkheid duurt het langst - Workshop cupcakes versieren Kloostergaard

Ons Etten-Leur haalt € 640,90 op voor inrichting dierenasiel
Hulp Sint & Piet betaalt zich letterlijk uit

Sinterklaas denkt ook aan huisdieren
Ons Etten-Leur start actie voor dierenasiel met hulp van Sint & Piet


Over Ons Etten-Leur
Ons Etten-Leur is een lokale politieke partij die als doel heeft om te zorgen voor een zo zorgzaam mogelijke maatschappij in de ruimste zin van het woord. Dat doet zij voor alle inwoners van Etten-Leur, door open en eerlijk politiek te bedrijven.

www.ons-etten-leur.nl
Voor meer info over Ons Etten-Leur, kunt u contact opnemen met Lia Boeren, info@ons-etten-leur.nl, 076-5038078
https://ww.facebook.com/onsetten-leur
http://www.twitter.com/onsetten-leurContact

 

Pers   Veelgestelde vragen