Ons Etten-Leur Lokale Politieke Partij Open & Eerlijk voor een zorgzame maatschappij Wijken Etten-Leur

"mijn huis, mijn wijk, Ons Etten-Leur"

Ons Etten-Leur heeft een partijprogramma waarop op hoofdlijnen wordt verteld wat de verschillende standpunten zijn met betrekking tot allerlei onderwerpen die spelen in de gemeente. Er zijn 3 algemene visies, 22 hoofdthema's en daarnaast zijn al onze standpunten overzichtelijk alfabetisch gerangschikt van A tot en met Z. Tot slot hebben we ook per wijk een aantal belangrijke aandachtspunten opgenomen, zodat u ook per wijk kunt kijken naar onze belangrijkste standpunten.

Hieronder vindt u per wijk een aantal belangrijke speerpunten die specifiek zijn voor uw wijk of meer spelen dan in de rest van Etten-Leur. Net zoals lokale politiek anders is dan landelijke politiek, beseffen wij als lokale partij maar al te goed dat ook iedere situatie in een wijk weer anders is. Er zijn verschillende punten die niet in alle wijken spelen. Iedere wijk heeft zijn eigen geschiedenis, dynamiek en inrichting. Ons Etten-Leur houdt daar rekening mee.


Home > Ons programma > Wijken
 

Mail naar info@ons-etten-leur.nl voor specifieke vragen of opmerkingen over uw wijk, of bel met 076 – 201 78 18

Wijk Alle Wijken Gemeente Etten-Leur WijkenHieronder vindt u per wijk een aantal belangrijke speerpunten die specifiek zijn voor uw wijk of meer spelen dan in de rest van Etten-Leur.

Net zoals lokale politiek anders is dan landelijke politiek, beseffen wij als lokale partij maar al te goed dat ook iedere situatie in een wijk weer anders is.

Er zijn verschillende punten die niet in alle wijken spelen. Iedere wijk heeft zijn eigen geschiedenis, dynamiek en inrichting. Ons Etten-Leur houdt daar rekening mee.

Zo zal de parkeersituatie in een nieuwe wijk zoals Schoenmakershoek anders zijn, dan die van een oudere wijk zoals Centrum-Oost. Bedrijven in het buitengebied hebben andere wensen dan de winkels in het winkelhart.

Onderstaande punten zijn mede naar voren gekomen in gesprekken met (oud)-inwoners en vertegenwoordigers uit alle wijken, zoals wijkverenigingen, organisaties en vrijwilligers.

Als Ons Etten-Leur willen wij niet alleen zorgen voor goede algemene voorzieningen op gemeentelijk niveau, maar ook voor een zo optimale leefomgeving in uw eigen straat, buurt en wijk.

In Etten-Leur kennen we de volgende wijken, volgens de indeling van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS)


N.B. Niet alle punten die benoemd zijn, zullen of kunnen direct in de komende 4 jaar (compleet) uitgevoerd worden. Dit betekent echter niet dat Ons Etten-Leur dit punt niet op de agenda probeert te krijgen of dat het na 4 jaar verdwijnt.

We blijven pleiten voor onderstaande punten per wijk, totdat ze naar uw mening voldoende opgelost zijn.

 

 


Contact